medrek.se

Nyheter

Ny mässa för sjuksköterskor den 12:e och 13:e oktober

Efter succén med jobbmässan för sjuksköterskor som hölls i slutet av augusti i år, anordnar Medrek Rekrytering ännu en mässa för sjuksköterskor. 12:e-13:e oktober på Hotell Skt Petri i Köpenhamn

Efter succén med jobbmässan för sjuksköterskor som hölls i slutet av augusti i år, anordnar Medrek Rekrytering ännu en mässa för sjuksköterskor. 12:e-13:e oktober på Hotell Skt Petri i Köpenhamn, samma hotell som förra mässan.

Det var drygt 200 sjuksköterskor och sex arbetsgivare på plats i Köpenhamn under mässan i augusti. Det var många sjuksköterskor som gick därifrån med anställningar och arbetsgivarna var väldigt nöjda.

– Vi är mycket nöjda med mässan i Köpenhamn. Vi kom i kontakt med alla typer av människor, unga, äldre, akademiker, lite erfarenheter, mycket erfarenheter och personer med många olika specialiteter säger Kristi Altman HR rådgivare på Universitetssjukhuset i NordNOrge Trust i Tromsö till Medrek efter sin medverkan på mässan.

Drygt 200 sjuksköterskor var på plats för att hitta information och diskutera framtida anställningar. En av dem var Irja Vik som har varit sjuksköterska i över 25 år.

– Jag kom till mässan för att hitta en ny tjänst, det fick jag. Om två veckor flyttar jag till Norge. Ser man på hur arbetsmarknaden är för sjuksköterskor måste man vara flexibel. Ett råd till unga, nyexaminerad studenter är att söka tjänster utomlands och skaffa sig erfarenheter menar Irja Vik.

Anmäl dig här om du vill medverka på mässan den 12:e och 13:e oktober. Flera arbetsgivare kommer på plats för att anställa sjuksköterskor.