medrek.se

Nyheter

Sjuksköterska mässa i Köpenhamn

Medrek Rekrytering AB anordnar en mässa för sjuksköterskor i Köpenhamn

Jobbmarknaden i Danmark har förändrats snabbt för sjuksköterskor. Just nu är cirka 2 000 danska sjuksköterskor utan arbete. Med anledning av detta arrangerar Medrek Rekrytering AB en exklusiv rekryteringsmässa i Köpenhamn den 25-26 augusti där Max 10 stycken arbetsgivare får träffa hundratals danska sjuksköterskor.

Exklusiv jobbmässa

Medrek vill göra en Bra, rolig och exklusiv jobbmässa. Där ett fåtal arbetsgivare får delta för att alla skall få maximalt bra resultat. Medrek vill också ha olika typer av arbetsgivare från flera länder, för att mässan skall bli maximalt intressant för de danska sjuksköterskorna.

Så marknadsför vi mässan

För att säkerställa ett Väldigt högt antal sjuksköterskor på mässan så marknadsförs den mycket kraftigt. I form av banners på www.medrek.dk, och www.dsr.dk som är det danska fackförbundets hemsida. Och med profilannonser till de cirka 700 sjuksköterskor som medrek.dk har i sin databas samt med affischer på Alla Köpenhamns sjukhus. Med denna breda marknadsföring tror vi oss nå ut med Möjligheterna vi och våra deltagande arbetsgivare kan erbjuda till i stort sett Alla danska sjuksköterskor. Givetvis marknadsför vi också mässan på Facebook och Twitter.

Varje deltagande arbetsgivare får också marknadsföring förutom en exklusiv plats på själva mässan. Vi marknadsför Er som arbetsplats med snygga profilannonser där fokus ligger på ert behov av sjuksköterskor och banners, så att kandidaterna känner till er innan mässan.

Kontakta Channa, Lotta, Deshira eller Mogens hos oss redan idag för att få veta mer om denna exklusiva och roliga och med all sannolikhet bra möjlighet för Er med behov av sjuksköterskor.