medrek.se

Nyheter

Landsting ser möjligheter

Två svenska landsting satsar utomlands och har anmält sig till Medrekmässan den 12-13 oktober i Köpenhamn. Där kommer de att mötas av 250-300 danska sjuksköterskor som inte vill något annat än att hitta ett jobb

Just idag den 16 september 2011 utannonseras det drygt 530 lediga jobb för sjuksköterskor i hela Sverige. Efterfrågan är stor och extra svåra specialiteter är röntgensjuksköterskor, operationssjuksköterskor, sjuksköterskor inom geriatrik med mera. 

Två svenska landsting satsar utomlands och har anmält sig till Medrekmässan den 12-13 oktober i Köpenhamn. Där kommer de att mötas av 250-300 danska sjuksköterskor som inte vill något annat än att hitta ett jobb. De danska sjuksköterskorna är för första gången på 100 år arbetslösa på grund av nedskärningar i den offentliga vården i Danmark i vintras. Det är fina initiativ av Landstingen i Östergötland och Jönköping att de ser Möjligheter och tar chansen att rekrytera kompetenta, välutbildade och jobbsugna danska sjuksköterskor. 

Förenkla rekryteringsarbetet genom att hitta arbetskraft i Köpenhamn. Flera danska sjuksköterskor har visat intresse om att flytta och arbeta på svenska sjukhus.

// Medrek Rekrytering AB