medrek.se

Nyheter

Medrek mässan - Succén fortsätter

Den tredje mässan drar igång imorgon med ännu fler möjligheter för sjuksköterskor

Efter två mässor som haft kanonresultat håller Medrek Rekrytering AB den tredje mässan i Köpenhamn med rekordmånga deltagande sjuksköterskor samt tio arbetsgivare med erbjudanden med jobbmöjligheter. 

Medrek Rekrytering AB höll sin första jobbmässa för sjuksköterskor i Köpenhamn i augusti förra året. Drygt 200 sjuksköterskor sugna på nya tjänster var på plats för att träffa de sex arbetsgivarna från Norge, Sverige och Grönland som erbjöd karriärmöjligheter på mässan. Det var en härlig blandning bland deltagarna på mässan och flera av sjuksköterskorna fann tjänster som passade dem perfekt.

Mässa nummer två hölls i oktober då drygt 100 sjuksköterskor samt fyra arbetsgivare deltog. Sjusköterskorna var sugna på att höra vad arbetsgivarna hade att erbjuda och många kunde tänka sig att skaffa nya erfarenheter utomlands. Jobb inom Sverige, Norge och Storbritannien erbjöds och de deltagande var mycket nöjda med mässan. Arbetsgivarna tyckte om mässans blandning av människor med olika drömmar och mål.

Nu drar den tredje mässan igång, imorgon den 26 januari då det är rekordmånga, drygt 300 sjuksköterskor anmälda som kommer kunna ta del av de tio arbetsgivarnas erbjudanden av spännande jobbmöjligheter. Mässan är till för att hjälpa den stora arbetslösheten som härjar för speciellt sjuksköterskorna och även de med jobb som är sugna på en arbetsförändring. Medrek Rekrytering ABs succé mässa är arrangerad så att den ska ge så bra resultat som möjligt för de som deltar och alla är välkomna.

Marknadsföringen har skett på alla danska sjukhus, flera skolor och primärt på www.medrek.dk med profilannonsutskick. Vi har även kommit ut med information om mässan i form av banners på olika vårdshemsidor, reklam i tidningar som Sygeplejersken samt utskick på Facebook och Twitter för att så många som möjligt ska ta del av information om mässan.

Anmäl dig till mässan i Köpenhamn 26-27 januari här

Den fjärde rekryteringsmässan är redan bokad och är Stockholm på Nalen den 22-23 mars. Anmäl dig till mässan i Stockholm här