medrek.se

Nyheter

Sveriges bästa jobbmässa för sjuksköterskor

Nu har vi nöjet att bjuda in till ännu en jobbmässa, denna gång i Stockholm. Vi välkomnar dig som är sjuksköterska, specialistsjuksköterska, sjuksköterskestuderande, barnmorska eller farmaceut.

Nu har vi nöjet att bjuda in till ännu en jobbmässa, denna gång i Stockholm. Vi välkomnar dig som är sjuksköterska, specialistsjuksköterska, sjuksköterskestuderande, barnmorska eller farmaceut. Du kommer att träffa många intressanta arbetsgivare som har behov av just dina kompetenser. De kommer att presentera sig och berätta om deras lediga tjänster. Det kommer presenteras jobb från Sverige, Norge och Storbrtitannien.

Intresset bland sjuksköterskorna är väldigt stort och redan nu har över 200 sjuksköterskor anmält sig, varav mer än hälften har en specialistutbildning. Vi räknar med över 350 anmälningar.

Läs mer vilka arbetsgivare som är klara för mässan.

Medrek marknadsför i hela landet

Den populära facebooksidan ""Sjuksköterska söker jobb, minst 36 900 kr i lön vill jag ha"" som drivs av Carina Bengtsson jobbar mycket med att stärka sjuksköterskornas roll i samhället. Gruppen har över 9700 medlemmer och delar med sig både lediga jobb från medrek.se och information om mässan.


Medrek har varit kontakt med samtliga universitet och högskolor med sjuksköterskeutbildning. Många studerande letar efter semestervikariat och arbetsgivarna kommer erbjuda flera tjänster till sommaren.

Varje vecka får alla 15 000 sjuksköterskor, som bevakar jobb på medreks sajter, information och uppdateringar om vilka lediga jobb som kommer erbjudas och vilka arbetsgivare som kommer vara på plats.

Referenser

 Vi är mycket nöjda med mässan i Köpenhamn. Vi kom i kontakt med alla typer av människor, unga, äldre, akademiker, lite erfarenheter, mycket erfarenheter och personer med många olika specialiteter. Det blev en bra blandning av människor. Några var ute efter fasta jobb, vissa ville ha vikariat och de flesta var intresserade av att jobba utomlands.
Kirsti Altmann, Rådgivare, HR Arbetsgivare Support Universitetssjukhuset i Nordnorge Trust, Tromsö

 Dignus care har nå ved flere anledninger hatt gleden av å delta på Medreks jobbmesser. Siste messe var 26/27 januar i København. Her dukket det opp 200 sykepleiere og spesialsykepleiere. Vi har kun postitive ting å si om Medreks messer. Det gir oss en unik mulighet til å kunne kommunisere direkte med sykepleierne på en helt annen måte en vi er vant til tidligere.

Sykepleierne som kommer op disse messene kommer godt foreberedt, og vi kunne tilby enkelte jobb allerede på stedet. 

Jeg anbefaler Medreks messer på det varmeste, og Dignus Care kommer til å delta på disse messene også i fremtiden.
 
Henrik Jahr, HR-shef Utlandet, Dignus Care - Medical Care AS

Information om mässan:

Nalen - 22-23 mars

Regeringsgatan 74, Stockholm

10:00-15:00

Vi ses!