medrek.se

2 tandläkare till Folktandvården Bräcke

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-08

Ansök nu

2 tandläkare till Folktandvården Bräcke

Arbetsplatsbeskrivning

Är det dags för en förändring? Vi välkomnar 2 tandläkare till Folktandvården Bräcke!

Folktandvården ligger i centrala Bräcke med hälsocentral i samma byggnad. Kliniken ger idag regelbunden vård till ca 2000 patienter varav ca 700 är barn. Kliniken har 4 behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4.

Nu arbetar en tandhygienist och tre tandsköterskor här. Bemanningen är tillfälligt förstärkt med en ambulerande tandläkare. Att arbeta på kliniken innebär ett samarbete inom och mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög och våra specialisttandläkare som finns i Östersund har vi ett gott samarbete med. Vi vill se både verksamheten utvecklas och individer växa och i syfte att uppnå detta sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för individuell kompetensutveckling. Du får själv vara delaktig i att så långt som möjligt skapa arbetstider som svarar mot dina önskemål.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet. Vi jobbar med att utveckla teamtandvården på kliniken och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård.

Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Gärna några års erfarenhet, men inget krav.
Bra organisations- och planeringsförmåga.
Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer.
Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.
B-körkort

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet.

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag.

Bräcke är kommunens centralort och här finns bl.a. grundskola, gymnasieskola, hälsocentral, affärer, och restauranger. Här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall. Fiberutbyggnaden är omfattande i kommunen och det finns goda möjligheter att få arbete även för medflyttande.
https://www.brackenasta.se/

Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Vi erbjuder heltid men är öppen för lägre tjänstgöringsgrad om du så önskar Tillträde enligt överenskommelse. Tillsättning kan ske under ansökningstiden
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Emma Eurenius
Enhetschef/Verksamhetschef
Telefon: 076 135 73 94
Email: emma.eurenius@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Malmström Blom
Övertandläkare
Telefon: 063 147152
Email: per-ola.malmstrom@regionjh.se
Namn: Stephanie Betzel
Övertandläkare
Telefon: 063-14 71 23
Email: stephanie.betzel@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/687/2022
Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Dela detta jobb

2 tandläkare till Folktandvården Bräcke

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård