medrek.se

logga

AddUs Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Varberg sommaren 2021.

Företag Addus Care AB
Regioner
Utgår

2021-05-29

Ansök nu

AddUs Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Varberg sommaren 2021.

Om jobbet

Nu söker vi på AddUs Care dig som är legitimerad sjuksköterska för uppdrag i Varberg i sommar. Välkommen med din ansökan!
Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig!

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad allmänsjuksköterska med erfarenhet av äldreomsorg. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har kunskap från hemsjukvård alternativt äldreboende.

- Uppdragsperiod: Sommaren 2021

- Arbetstider: Enligt överenskommelse

- Tjänstgöringsgrad: Enligt överenskommelse

- Journalsystem: PMO

Om dig
Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus. Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll. Vidare är du engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om anställningen

- Placeringsort: Varberg

- Tillträde: enligt överenskommelse

- Anställningsform: behovsanställning inom AddUs Care

Vi erbjuder

- marknadsmässig lön

- engagerad konsultchef

- möjlighet att påverka ditt schema

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef: Sandra Inderberg, sandra.inderberg@addus.se 0790670505

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Dela detta jobb

logga
AddUs Care söker sjuksköterskor för uppdrag i Varberg sommaren 2021.

Addus Care AB