medrek.se

Akademisk ambulans är en stödjande organisation för att stärka patientnära forskning, utbildning och utveckling för att öka vårdens kvalitet inom ambulanssjukvården i Stockholms län. Är du vår nästa specialistsjuksköterska som vill fortsätta utveckla samarbetet mellan olika lärosäten och ambulanssjukvården?

Utvecklingen av Akademisk ambulans är en aktiv process mellan uppdragsgivaren Region Stockholm, ambulansvårdgivare och lärosäten i Stockholm, där din roll är en nyckelroll. I uppdraget som AKA arbetar du tillsammans med övriga adjungerade kliniska adjunkter från AISAB, Falck Ambulans, Samariten Ambulans och samordnare i Akademisk ambulans. Tillsammans med flera lärosäten i Stockholm arbetar ni bland annat med målet att stärka kvaliteten och interprofessionella aktiviteter under studenters verksamhetsförlagda utbildning i ambulansen. I uppdraget som AKA ska du även verka för att ambulanssjukvården är en aktiv lärandemiljö som stödjer medarbetare och studenter att utvecklas utifrån beprövad erfarenhet och vetenskap.

Vem är du?
För att trivas i rollen är det viktigt att du är intresserad av utbildning och handledning av studenter i olika nivåer i deras utbildnings- och forskningsarbete, vilket förutsätter att du är en bra kollega och samarbetspartner. Du är god kommunikativ förmåga och förmedlar information på ett tydligt och enkelt sätt, både muntligt och skriftligt. Du är initiativrik och driver nya idéer framåt. I ditt arbetssätt är du strukturerad, analytisk och har god förmåga att utifrån helheten prioritera ditt sätt att arbeta och utveckla förnuftiga och genomförbara lösningar.

Kvalifikationer:

  • Examinerad specialistsjuksköterska inom ambulanssjukvård
  • Magisterexamen eller motsvarade vetenskapliga kunskaper inom relevant område
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom pedagogiskt arbete tex instruktör, handledare eller utbildningsledare
  • Minst några års erfarenhet av arbete i ambulans.
  • God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Anställningsform:
Fast anställning som specialistsjuksköterska hos AISAB
Visstidsförordnad anställning på 2 år som AKA med sysselsättning på 40%. Tjänsten kan komma att delas upp på två personer som vardera 20% tjänstgöringsgrad.

Vill du veta mer? 
Fd. samordnare Akademisk ambulans: Veronica Lindström tel: 070-3428157

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Adjungerad klinisk adjunkt till akademisk ambulans

Ansök nu

Dela detta jobb