medrek.se

Adjungerad Klinisk Adjunkt till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Regioner
Utgår

2020-07-26

Ansök nu

Adjungerad Klinisk Adjunkt till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Vi erbjuder

Vill du arbeta med lärande på en vårdavdelning med ett unikt uppdrag? Då är du varmt välkommen att söka en tjänst som Adjungerad Klinisk Adjunkt (AKA) med uppdrag att planera för Verksamhetsintegrerat Lärande (VIL) inom vårdavdelningen på Stockholms Läns Landstings enda plastikkirurgiska vårdavdelning! Arbetet är både omväxlande och spännande och den stora variationen av diagnoser ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Samtliga medarbetare erbjuds kontinuerliga föreläsningar och utbildningar inom uppdraget.  
 
Vårdavdelningen har 12 vårdplatser och är en sjudygns verksamhet. Vi har nu flyttat in till våra nyrenoverade lokaler på Gävlegatan 55 (gamla thoraxhuset). Vi söker nu kollegor som vill bidra med sina kunskaper och erfarenheter till vår arbetsgrupp! Vi är en arbetsgrupp som trivs ihop och ser fram emot att välkomna en nya kollega till oss. 

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Är det du? Då är du varmt välkommen att söka en unik tjänst som sjuksköterska hos oss!

Om tjänsten

Vårt främsta uppdrag är att återskapa form och funktion efter tex cancersjukdom, trauma eller medfödda defekter. Just därför vårdas en stor variation av olika diagnoser på vårdavdelningen vilket exempelvis kan vara brännskador, avancerade sårskador efter trauma, bröstrekonstruktion, könskorrigerande kirurgi, hudtransplantationer, ansiktsmissbildningar eller käkkirurgi. 
 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av att ge våra patienter en god pre- och postoperativ omvårdnad. Den ena dagen är inte den andra lik och vi söker en kollega som gillar att arbeta i ett arbetsklimat som har en varierande arbetsmiljö.  
 
Som AKA arbetar man enligt en specifik uppdragsbeskrivning som är ett samarbete mellan Röda Korsets Högskola och Karolinska Universitetssjukhuset. Uppdraget omfattar 10-20% av tjänsten. Det kan exempelvis vara att omhänderta studiebesök, hospitering, verksamhetsförlagd utbildning eller fältstudier. Hoppas du vill veta mer om uppdraget!
 
Nyanställda erbjuds en introduktion som anpassas efter individuellt behov.

Vi söker

Du som söker till oss bör vara nyfiken och ha en empatisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och kan självständigt organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en vårdavdelning med ett växlande arbetstempo. Om intresse finns möjlighet till viss nattjänstgöring.

För oss är det viktigt att alla våra patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati. 

Kvalifikationer 

Krav:
- Legitimerad sjuksköterska 

Meriterande:  
- Om du har arbetat inom akutsjukvård i minst 2 år
- Klinisk handledning 7,5 hp  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Adjungerad Klinisk Adjunkt till vårdavdelning inom Rekonstruktiv plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset