medrek.se

Administrativ chef/Funktionsområdeschefsassistent till Hälsoprofessionerna

Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Administrativ chef/Funktionsområdeschefsassistent till Hälsoprofessionerna

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 
 
Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation. 
 
Hälsoprofessionernas administrativa enhet är en gemensam och övergripande funktion, med syfte att effektivisera och samordna administrationen inom hela funktionen. Enheten omfattar i dagsläget 17 personer, varav tre är funktionsområdeschefsassistenter. Medarbetarna arbetar inom områdena:
- IT-/websamordning 
- Centralt administrativt stöd som innefattar ex. behörigheter och beställningar. 
- Ekonomi-administration och fakturahantering 
- HR- och lönesystem med schema- och bemanningshantering  
- Patientrelaterad administration ex bokningar/avbokningar av besök. 
 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder dig som chef en unik möjlighet att vara med och leda den fortsätta utvecklingen av vår administrativa enhet! Du kommer att vara djupt delaktig i arbetet med såväl utvecklingen av den administrativa enheten som av funktionen i stort. Vi har kommit en bra bit på väg, men det finns mycket kvar att göra för att stödja verksamheten i förändringen.  
 
Om tjänsten 
Som administrativ chef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. Du leder och fördelar arbetet inom enheten, med helheten i fokus. I rollen ingår att arbeta siteövergripande, då du har medarbetare placerade både i Huddinge och Solna. Du rapporterar till den operativa chefen inom Funktion Hälsoprofessioner men har också ett nära samarbete med funktionens övriga chefer, vilket gör att du har ett stort nätverk med många kollegor. I rollen ingår även att en del av tiden, ca 30%, vara chefsassistent till en funktionsområdeschef med verksamhetsansvar. Som chefsassistent bistår du funktionsområdeschefen i arbetet med ekonomi och budget, verksamhetsplanering och uppföljning, samt viss personaladministration. 
   
Vi söker  
Vi vänder oss till dig som är en initiativrik och handlingskraftig ledare. Som person är du strukturerad, tydlig, noggrann och har stor ansvarskänsla. Du tycker om att arbeta processinriktat och med ett kundorienterat arbetssätt. Inte minst är du duktig på att motivera och entusiasmera medarbetare, så att de inspireras i att utvecklas i sina roller och i organisationen. Du förväntas därtill vara ett föredöme och visa personlig omtanke. En förutsättning för att bli framgångsrik i chefsrollen hos oss är att du delar våra värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn samt vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.   
 
Kvalifikationer 
- Relevant akademisk utbildning för rollen 
- Dokumenterad chefs- eller ledarskapserfarenhet 
- God ekonomisk förståelse, stor datakunnighet samt erfarenhet av att arbeta i administrativa system. 
 
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med strategiska frågor, då en viktig del av ditt arbete blir att utveckla enheten. Meriterande är även om du har erfarenhet av schemaläggningsverktyg, produktions- och kapacitetsplanering samt arbete med ekonomiadministration, gärna inom hälso- och sjukvård.   
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Tillsättning sker under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Annema Paus 
contacticon phone anne.paus@sll.se
contacticon mobile 072-583 0629

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Yvonne Dellmark, tel. 073-6681740
Vårdförbundet: Eva Håkansson, tel. 073-6998897
Kommunal: Catharina Häggbom, tel. 070-6778310
Vision: Pernilla Helmersson, tel. 070-1671299
SACO: saco.karolinska.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Administrativ chef/Funktionsområdeschefsassistent till Hälsoprofessionerna

Karolinska Universitetssjukhuset