medrek.se

Administrativ tjänst på Karolinska Reproduktionsmedicin

Ansök nu

Administrativ tjänst på Karolinska Reproduktionsmedicin

Vi söker dig som har kunskaper och erfarenhet inom administration och gärna inom sjukvården.

Vi erbjudande

Vi är specialiserade på utredningar och avancerade behandlingar av ofrivillig barnlöshet samt infertilitet, hos både män och kvinnor. Vi erbjuder behandling med äggstocksstimulering, insemination med makes eller donatorspermier, IVF, kirurgisk uthämtning av spermier samt äggdonation. Dessutom utför vi fertilitetsbevarande åtgärder inför exempelvis cancerbehandling, i form av nedfrysning av spermier, obefruktade eller befruktade ägg samt ovarievävnad.

På Reproduktionsmedicinska laboratoriet ges du goda möjligheter att involvera dig i utbildning, forskning och utveckling inom reproduktionsområdet då vi har flertalet pågående forskningsprojekt.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av administrativ hantering och fakturering på den reproduktionsmedicinska enheten. Arbetsuppgifterna innefattar att gå igenom patientunderlag för fakturering av fryskostnader kopplat till förvaring av embryon, ägg och spermier.

Vi söker

Vi söker dig som har en bakgrund inom administration och gärna inom sjukvården. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad samt har hög ansvarskänsla. Du bör även ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har lätt för att arbeta i team med skilda personalkategorier. Du är också en person som är engagerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer

Krav:

  • Kunskaper och erfarenhet inom administration
  • Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande:

  • Erfarenhet av administration inom sjukhusverksamhet
  • Erfarenhet från sjukvårdens Take Care system

Vi bedriver löpande rekrytering på tjänsterna.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

 

Dela detta jobb

Administrativ tjänst på Karolinska Reproduktionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset