medrek.se

Administrativ undersköterska till Barnneurologimottagning Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Administrativ undersköterska till Barnneurologimottagning Solna

Vi söker administrativt undersköterska eller barnspecialistundersköterska till Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Barnneurologimottagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknanden arbete sedan tidigare.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion
 • En erfaren mentor på plats under hela första året
 • Arbete inom en enhet där man alltid jobbar utifrån barnperspektivet och personcentrerat vård
 • Arbete dagtid och vardagar samt möjlighet att själv styra din arbetsdag
 • Möjlighet att påverka det egna arbetet och dess planering
 • Ett nära samarbete med både patienten och dess familj samtidigt som du får möjlighet att verkligen göra skillnad

En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella teamarbete, där vi sätter barnet och familjen först!

Vi bedriver högspecialiserad barnneurologivård och vi är ledande inom bland annat muskelsjukdomar, Epilepsi, Ketogen kost, Urologiska diagnoser, osteogenesis inperfecta. Till vår mottagning kommer barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år och alla barn kommer på remiss. Vi bedriver både dagvård och mottagningar. Vi har ett nära samarbete med den neuropediatriska dagvårdsverksamheten i Huddinge och i Solna (nya huset) på plan 7 samt vår slutenvårdsavdelning, plan 10. Vi samarbetar även med olika instanser utanför sjukhuset inom hela Sverige.

Om tjänsten

Du som blir vår nya kollega kommer få ett spännande, utmanande och omväxlande arbete. Du blir en viktig del i teamet och kommer arbeta tätt ihop med sjuksköterskor. Du är spindeln i nätet som håller ihop vården för patienten. Till ditt stöd har du erfarna kollegor och specialister som besitter i kunskap för att kunna hjälpa våra barn och familjer utifrån deras individuella behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hjälpa till på sjuksköterskemottagningar
 • Bokningar och kallelser
 • Sammottagning med läkare och sjuksköterskor
 • Telefonrådgivning

Annonsen avser en vikariattjänst under 1 år med goda möjligheter för vidareanställning. 

Vi söker

Har du ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter? Sätter du patienten i centrum? Är du ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ? Har du vana med TakeCare bokningssystemet och har erfarenhet av administration?

Då trycker du på knappen sök tjänsten omgående!

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/for-patienter/astrid-lindgrens-barnsjukhus/jobba-pa-astrid-lindgrens-barnsjukhus2/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se

 

Dela detta jobb

Administrativ undersköterska till Barnneurologimottagning Solna

Karolinska Universitetssjukhuset