medrek.se

Administratör, chefs- och verksamhetsstöd

Regioner
Utgår

2020-07-10

Ansök nu

Administratör, chefs- och verksamhetsstöd

Vi erbjuder  
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utvecklande arbete i modern och stimulerande sjukhusmiljö.

Du kommer att vara med på vår administrativa utvecklingsresa och tillhöra ett administrativt team som tillsammans skapar goda förutsättningar för det kliniska arbetet genom att ge kvalitativt administrativt stöd till chefer och medarbetare inom våra medicinska enheter.
 
Om tjänsten
Den gemensamma administrationen med sina team har till uppgift att stödja Bild och funktions olika verksamhetsområden med vårdnära administration som i huvudsak verkar inom områdena personal, IT, ekonomi, medicinsk dokumentation text och bild. 
 
Du kommer att arbeta med administrativt chefs- och verksamhetsstöd för Klinisk fysiologi och Bild och Funktions ST-organisation. 
 
Medicinska enheten Klinisk fysiologi arbetar med högspecialiserad diagnostik och bedriver internationellt uppmärksammad forskning. Du kommer att arbeta inom arbetsområden som:

  • utvecklingsarbete av arbetssätt, tydlighet och kvalitetssäkra processer tillsammans med chefer, verksamheten och administrativa kollegor 
  • rondförberedelser
  • personaladministration  - tidsregistrering i Heroma samt vara delaktig i vår utveckling inom bemanning och systemstöd

 
ST-organisationen ansvarar för läkarnas specialiseringstjänstgöring, ST-utbildning med specialistkompetens inom Bild och Funktions verksamhetsområden.

Du kommer samarbeta och stödja ST-chefer och studierektorer med utveckling av arbetssätt, administrativ struktur, webb och kommunikation, samverkan med olika Medicinska enheter, rekryteringar, koordinering av randningar, sidotjänstgöring och mottagningar, bokning av resor och kursanmälningar och spännande utvecklingsarbete inom utbildningsprogrammet.
 
Vi söker 
En engagerad, målinriktad, kvalitetsmedveten administratör som vill arbeta och vara delaktig i vår Gemensamma administration inom Bild och Funktion.
 
I din roll har du många kontaktytor och det är viktigt att du har stor förståelse för helhet, har en bra känsla till god service och är serviceinriktad.

Du arbetar både självständigt och i samarbete med andra administratörer i teamet.

Du är relationsskapande och arbetar strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt.

Du kommer till viss del arbeta och driva utveckling av arbetssätt.
 
Du är flexibel, prestigelös och har ett professionellt förhållningssätt.

Du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete.
 
Kvalifikationer 

  • eftergymnasial utbildning
  • lämplig administrativ utbildning
  • erfarenhet av arbete i HR- och lönesystem Heroma
  • erfarenhet av nordförberedelser och stöd till klinisk verksamhet
  • erfarenhet av chefs- och verksamhetsstöd
  • mycket god IT-kunskap, webbredaktör och datorvana inom Microsoft Office 

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom klinisk diagnostik och/eller ST, specialiseringstjänstgöring för läkare. 

Du är van att ta ansvar för att ditt arbete håller hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Tillsvidareanställning, heltid. Solna.
  
Information om tjänsten lämnas av
Lotta Rand, vårdadministrativ chef, 072-583 32 16
Ann-Charlott ”Lotta” Ehrnborg, HR, 08-517 719 74
 
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Övriga administratörer

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lotta Rand 
Vårdadministrativ chef
contacticon phone 08- 517 70 799
contacticon mobile 072- 583 32 16

Fackliga representanter
Vision: Bodil Nielsen, bodil.nielsen@sll.se

Referensnummer
170685

Dela detta jobb

Administratör, chefs- och verksamhetsstöd

Karolinska Universitetssjukhuset