medrek.se

Administratör IT/personal till Bild och funktion

Ansök nu

Administratör IT/personal till Bild och funktion

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utvecklande arbete i modern och stimulerande sjukhusmiljö och du kommer att vara med på vår administrativa utvecklingsresa. Du kommer att tillhöra ett administrativt team som tillsammans skapar goda förutsättningar för det kliniska arbetet genom att ge kvalitativt administrativt stöd till chefer och medarbetare inom våra medicinska enheter.

Om tjänsten
Den gemensamma administrationen med sina team har till uppgift att stödja Bild och funktions olika verksamhetsområden med vårdnära administration som i huvudsak verkar inom områdena personal, IT, ekonomi, medicinsk dokumentation text och bild. Du kommer tillhöra ett administrativt team och vara placerad nära den kliniska verksamheten.

Några av arbetsområden

 • Administrativt stöd till chefer och medarbetare
 • Personaladministration – nyanställning behörigheter, tidsregistrering Heroma
 • Framtagning av bemanningsscheman
 • Projektdeltagare vid projektet multiresursplanering av produktionsbehov/plan - kapacitetsplan - bemanning – schemaläggning
 • IT-support
 • Fakturahantering
 • Mindre inköp

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid

Vi söker
En engagerad, målinriktad, kvalitetsmedveten administratör som vill arbeta och vara delaktig i uppstarten av vår gemensamma administration inom Bild och Funktion.

I rollen som administratör har du många kontaktytor och det är viktigt att du har stor förståelse för helhet, har en bra känsla till god service och är serviceinriktad. Du arbetar både självständigt och i samarbete med andra administratörer i teamet. Du är relationsskapande och arbetar strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt.

Du är flexibel, prestigelös och har ett professionellt förhållningssätt. Du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete.

Kvalifikationer
Krav:

 • eftergymnasial utbildning/akademiskutbildning ekonomi
 • insatt i verksamheten och kunskap om verksamhetens kompetenser
 • mycket goda egenskaper i hantering av logistik och Excel
 • flera års erfarenhet av bemanning och schemaläggning
 • utbildning främst inom personaladministration, IT, löner och arbetsrätt och/eller längre erfarenhet
 • Du har mycket god datorvana med goda kunskaper inom Microsoft Office och lämplig administrativ erfarenhet.
 • Du är van att ta ansvar för att ditt arbete håller hög kvalitet.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  

Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Administratör IT/personal till Bild och funktion

Karolinska Universitetssjukhuset