medrek.se

Administratör till Kvalitet och patientsäkerhetsstaben

Regioner
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Administratör till Kvalitet och patientsäkerhetsstaben

Vi erbjuder 
Vi erbjuder nu en tjänst som administrativ assistent till Vårdstaben. Du kommer att bli en del av ett drivet och nyfiket team i en utvecklande atmosfär. Vi har ett brett uppdrag där stort fokus ligger på utveckling av sjukvården. Staben har även en sammanhållande roll i sjukhusets övergripande vårduppdrag, som innefattar att initiera, driva och stödja aktiviteter såsom att vara en förebild inom vård, forskning, utveckling, innovation och utbildning.  
 
Den geografiska placeringen är huvudsakligen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna men viss tjänstgöring sker i Huddinge. Då vi servar hela sjukhuset, både i Solna och i Huddinge, är flexibilitet ett viktigt ledord i vårt arbete. 
 
Om tjänsten 
Som administrativ assistent kommer ditt jobb att vara mycket omväxlande och du kommer att få möjlighet att utforma och utveckla rollen samt på ett professionellt och självständigt sätt arbeta med att assistera och stötta stabens chefer. Du kommer att sköta sedvanliga administrativa uppgifter såsom kalender- och lokalbokningar, vara administrativt sammanhållande vid möten samt hjälpa till med framtagning av presentationsmaterial, bokning av lokaler och skriva protokoll.
 
I dina uppgifter ingår också att hantera inköp och fakturahantering, handha mobilärenden, rapportera och dagligen sköta personalsystemet Heroma samt vara Ek-administratör. Att upprätta, hantera samt diarieföra dokument kommer ingå till viss del.  Vi ser även fram mot ditt deltagande i förbättrings- och utvecklingsarbeten som sker kontinuerligt på enheten.  
 
Du kommer att ha ett nära samarbete med de andra administratörerna på enheten. Vid frånvaro kommer ni att vara ”stand in” för varandra. Du trivs med att arbeta i team med medarbetare som har olika inriktning och professionell bakgrund. Du rapporterar till Enhetschef inom staben. 
 
Vi söker  
Vi söker dig som tycker om att ge god service och är lösningsinriktad, självgående, utåtriktad och strukturerad. Du har en positiv framtoning, tar eget ansvar och har en god förmåga att hantera många ärenden samtidigt.
 
För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och öppen inför olika typer av arbetsuppgifter samt att du har förmåga att tänka nytt. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer samt ett genuint intresse av utveckling av verksamheten och medarbetare. 
 
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga.
  
Kvalifikationer  
Krav
Du har några år i yrket, erfarenhet som chefssekreterare/assistent är särskilt meriterande.
En mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska är ett krav då ditt arbete till stor del är att kommunicera med andra yrkeskategorier internt så väl som externt.
Utmärkta datakunskaper i MS Office är en förutsättning samt att du aktivt använder tillgängliga IT-lösningar för att arbeta effektivt. Kunskaper i Heroma är önskvärt.
Meriterande
Vi ser gärna att du har god kännedom om Karolinska Universitetssjukhuset och/eller Karolinska Institutet.
Arbete i näringslivet i kombination med erfarenhet från sjukvården eller annan verksamhet inom hälso- och sjukvårdssektorn är meriterande liksom erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö. 
  
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
  
  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ingela Stroem 
Chef, Administration
contacticon phone 072-584 07 89

Fackliga representanter
Vision: sektion20karolinska@fv.vision.se, 0771 44 00 00

Dela detta jobb

Administratör till Kvalitet och patientsäkerhetsstaben

Karolinska Universitetssjukhuset