medrek.se

Administratör vård med särskilt kodningsansvar till Tema Kvinnohälsa

Ansök nu

Administratör vård med särskilt kodningsansvar till Tema Kvinnohälsa

Är du en duktig administratör med kunskaper inom DRG och intresse för obstetrik? Vi söker dig till Patientområde Graviditet och förlossning!

Vi erbjuder
Karolinska är ett av Nordens största Universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar i arbetet med förlänga och förbättra människors liv.

Medicinsk enhet Graviditet och Förlossning är en del av Tema Kvinnohälsa vid Karolinska Universitetssjukhuset och är lokaliserad till Huddinge och Solna. Verksamheten har en stor andel högspecialiserad vård.

Om tjänsten
Vi söker nu en medarbetare som kommer att ingå i ett team som ansvarar för kodningen inom medicinsk enhet Graviditet och Förlossning i samarbete med temats DRG-koordinator.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, heltid 39:30 timmar/vecka, måndag-fredag.

Vi söker
För denna tjänst är det viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är en god kommunikatör och administratör. Du är bra på att prioritera, är flexibel som person med en förmåga att lyssna in andra.

Du är ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att se flöden och gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten. Du är intresserad av att skapa kontakter såväl internt som externt. Du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer 
Legitimerad barnmorska, medicinsk sekreterare, administratör eller annan utbildning inom hälso- och sjukvård. Genomgången grundutbildning i ICD-10 klassificering. Du har erfarenhet inom området diagnosklassificering/DRG/kodning.

Som merit ser vi tidigare erfarenhet av området obstetrik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och att du är en van datoranvändare samt behärskar svenska språket i tal och skrift.

Information om tjänsten lämnas av:
Vårdadministrativ chef Camilla Strandell, 072-466 28 10

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Administratör vård med särskilt kodningsansvar till Tema Kvinnohälsa

Karolinska Universitetssjukhuset