medrek.se

logga

Affärsinriktad Konsultchef till Hedera Group

Företag Addus Care AB
Regioner
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Affärsinriktad Konsultchef till Hedera Group

AddUS Care AB

Personalansvarig

Kommun: Göteborg

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Personalansvarig -  1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

Hedera Group är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivare- och branschorganisation för bemanningsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för personal och kunder.

 

Vi bygger nytt och vi bygger om – i vår organisation! Kom och jobba med oss!

Hedera Group söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

 

Hos oss är den ena dagen sig aldrig den andra lik Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder.

 

Nu söker vi en konsultchef till vårt nya affärsområde Hedera Nurse, där vi ser en stor potential i med starka etablerade varumärken som AddUs Care och Hedera Helse. Vårt mål är att bli marknadens vassaste och mest affärsmässiga bemanningsteam och nu har du chansen att bli en av oss! Vi erbjuder ett varierat arbete med stor frihet och ansvar. Du kommer att få ett gäng kompetenta kollegor som har stenkoll på branschen. Vi jobbar i en platt organisation där det går att påverka och förändra i snabb takt. Som vår nya kollega kommer du vara en viktig nyckelspelare i att vi lyckas och når dit vi vill!

 

Om tjänsten:

- Du arbetar med eget kund och budgetansvar och helhetsansvar för bemanningsaffären. Stor del av din tid kommer att läggas på att rekrytera nya konsulter och matcha rätt konsult med rätt uppdrag. Framgång kommer genom ett ständigt inflöde av nya kandidater. Du har stor frihet att själv vara med och utforma din arbetsdag.

 

Om dig:

Vi ser att du som söker till oss jobbar i en liknande roll idag med erfarenhet av sälj och bemanning/rekrytering av sjuksköterskor eller läkare. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga då stor del av din tid kommer att spenderas på att bygga relationer med befintliga och blivande konsulter och kunder. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Du är driven och får saker gjorda och du sporras av att stänga affärer. Du kommer att arbeta med flera parallella uppdrag och processer samtidigt varför det är viktigt att du kan strukturera ditt eget arbete. Du är en god administratör då tjänsten innehåller en hel del administrativa arbetsuppgifter. Vid sidan av erfarenheten, är det viktigaste för oss att du är prestigelös och ser samarbete som vår största framgångsfaktor – vi når våra mål tillsammans!

Gillar du dessutom att spela pingis har vi kanske en match made in heaven!

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Dijana.Stavreska@hederagroup.se, Tfn:070-232 69 33

Information: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med rubriken Konsultchef Hedera Nurse i ämnesraden.

 

I Hedera Group ingår bolagen Addus Care AB, Hedera Helse AB, Läkarresurs Fa Rekryt AB, Svensk Läkartjänst Lil AB, Hedera Medical AB och Assistanspoolen Omsorg Sweden AB. Vi är börsnoterade och finns i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Färjestaden. Vi bemannar Läkare, Sjuksköterskor, Psykologer, Socionomer, Fysioterapeuter och Arbetsterapeuter till offentliga och privata vårdgivare.

www.hederagroup.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Götabergsgatan 20

41134 Göteborg

 

Kartdata ©2020 Google

Användarvillkor

Rapportera ett kartfel

200 m 

Arbetsgivaren

Addus Care AB

http://www.hederagruop.se

Dela detta jobb

logga
Affärsinriktad Konsultchef till Hedera Group

Addus Care AB