medrek.se

Medlinks medarbetare är drivna, affärsinriktade personer som alla aktivt bidrar till Medlinks framgångar. Vi arbetar i ett sammansvetsat och positivt team där man stöttar varandra och har kul ihop. Arbetet är tempofyllt och varje persons prestation spelar en avgörande roll.

Vi växer och söker nu fler drivna och affärsinriktade kollegor som vill jobba som konsultchefer i något av våra bemanningsteam.

Din roll

Som konsultchef är din huvudsakliga uppgift att skapa, vidareutveckla och vårda relationer med nya och befintliga kunder och kandidater. Du ansvarar för hela processen från bearbetning och kontaktskapande till offerering, förhandling och projektledning samt leverans och uppföljning.

För att lyckas i rollen

  • Du är en skicklig relationsskapare som har lätt för att kommunicera med olika människor och målgrupper.
  • Du är målfokuserad, prestationsinriktad och uthållig.
  • Du har tidigare arbetatmed försäljning, gärna tjänsteförsäljning, och du har haft goda försäljningsresultat. Erfarenhet från arbete inom vården och/eller av bemanning eller rekrytering är också meriterande.
  • Du arbetar ambitiöst för att leverera service, kvalitet och engagemang i varje led och är en duktig nätverkare med förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer både med konsulter och kunder.
  • Du har en utbildning på lägst gymnasienivå och minst 3 års arbetslivserfarenhet.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en van datoranvändare.

Vi fäster stor vikt vid att du motiveras av att ha höga krav på dig själv, har hög energi och passionerat fokuserar på att skapa lönsamma och långsiktiga affärsrelationer. Din personlighet är viktigare än din formella bakgrund. Du är en kommunikativ och kundorienterad ”doer”.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en riktigt spännande roll i ett ungt och dynamiskt företag,goda anställningsvillkor, positiva och engagerade kollegor samt inte minst en fantastisk arbetsplats i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Ansök

Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår affärschef Philip Gustavsson på mobil 072 078 77 29. Du kan också läsa mer om oss på www.medlink.se

Skicka in din ansökan med CV samt personligt brev till HR Chef Birgitta Lindblom birgitta.lindblom@medlink.se eller via Ansök-knappen i annonsen. Ange ”Konsultchef” i ämnesraden. Då intervjuer kommer att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Medlink är ett av Sveriges snabbast växande vårdbemanningsbolag. Vi är specialiserade på att hjälpa sjukvården med bemanning utav kvalificerade läkare och sjuksköterskor i hela Sverige. Vårt mål är att vara det självklara valet för läkare, sjuksköterskor och vårdgivare och vi vill uppfattas som lyhörda, lösningsorienterad och professionella och allt vi gör skall präglas av våra värderingar kvalitet, engagemang och service.

AFFÄRSINRIKTAD OCH RELATIONSSKAPANDE KONSULTCHEF

Företag Medlink
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-04

Ansök nu

Dela detta jobb