medrek.se

logo

Agila söker sjuksköterskor till storsjukhus

Företag Agila
Regioner
Utgår

2024-02-26

Ansök nu

Agila söker sjuksköterskor till storsjukhus

Agila söker nu flera sjuksköterskor för arbete inom storsjukhus. Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Uppdragen tillsätts löpande.

VI ERBJUDER DIG

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

OM AGILA

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Läs mer om våra lediga jobb för sjuksköterskor här och här kan du även läsa mer om lediga jobb för sjuksköterskor i Norge

Dela detta jobb

logo
Agila söker sjuksköterskor till storsjukhus

Agila