medrek.se

Aktiva ledsagare och avlösare

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Aktiva ledsagare och avlösare

Vårt uppdrag inom enheten för Ledsagning och Avlösning är att möta våra kunder i deras aktuella livssituation utifrån vår vision - Hälsa, vård och omsorg där du är.
Om oss
Välkommen till TioHundra och Ledsagning och Avlösning!
 
Ledsagarservice: följ med på kunds aktiviteter t.ex. på utflykter, bio, fika, museum eller andra aktiviteter. Ledsagning kan även vara till och från läkarbesök, handla eller vara socialt stöd.
Avlösarservice: ska ge anhöriga till personer med funktionsnedsättning avlastning, vila och möjlighet att delta i egna aktiviteter utanför hemmet. Det innebär att en avlösaren tillfälligt övertar omvårdnaden i hemmet. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi söker flera ledsagare/avlösare för olika uppdrag och mer eller mindre antal timmar i månaden. Det går bra att kombinera två eller flera uppdrag. Att vara ledsagare/avlösare handlar ofta om att var någons sociala stöd och hjälp. Arbetsuppgifterna varierar med sysselsättning i kunds hem eller att följa med på personens egna aktiviteter och utflykter.  
 
Det är ett uppdrag som går att kombinera med studier eller annat arbete. 
 
Om dig
Vi söker dig med intresse av att jobba med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper.  
 
Körkort och tillgång till bil är en fördel.  
 
Just nu söker vi personer i olika åldrar som gillar att träna och göra olika roliga aktiviteter. Det underlättar om du är påhittig och vill prova nya saker.  
Berätta just vad du är intresserad av!  
 
Vi söker personer som:  
- är ansvarsfulla och serviceinriktade  
- är lyhörda  
 
Vi erbjuder:  
- ett meningsfullt uppdrag inom Personlig assistans  
- kompetensutveckling  
- goda arbetsförhållanden  
 
Ingen formell utbildning eller erfarenhet krävs. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Omsorgsassistent

Arbetsplats
Norrtälje

Anställningsform
Timanställning

Anställningens omfattning
Annat
Kontakt
Annika Årlind Stenberg 
Biträdande Enhetschef
contacticon phone 0176 327 456

Fackliga representanter
Kommunal, nås via växeln 0176-10 100

Referensnummer
153261

Dela detta jobb

Aktiva ledsagare och avlösare

TioHundra