medrek.se

Akutintresserad veterinär till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

Företag AniCura
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Akutintresserad veterinär till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

Om jobbet

OM OSS

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. 

 

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 200 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom kirurgi, neurologi, dermatologi, kardiologi samt ämnesspecialister inom flera andra områden. Vi bygger just nu om sjukhuset och kommer – när det står klart sommaren 2020 – vara ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus. 

 

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad veterinär med intresse för akut djursjukvård. Du drivs av att erbjuda högkvalitativ akut djursjukvård och ge förstklassig service till våra patienter och djurägare som besöker oss. Arbetsbelastningen är ibland hög och du har förmåga att prioritera samt att ta snabba men väl avvägda beslut om vård i den akuta situationen. Trivs du i en miljö med mycket engagemang och vill utvecklas då har du kommit rätt.

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar (Steg 1) är meriterande, men inte något krav. Du behöver dock vara flytande i svenska i både tal och skrift.

 

OM TJÄNSTEN

Att arbeta hos oss innebär:

  • Arbeta i en inspirerande och utmanande miljö med erfarna kollegor
  • Behandla patienter för sjukdomar och skador som kräver akut vård
  • Bemöta djurägare och kommunicera utifrån varje situation
  • Eget ansvar i team med djursjukskötare och djurvårdare
  • Ständigt pågående kompetensutveckling, i det dagliga på arbetsplatsen och via interna och externa utbildningsprogram.
  • Ett brett utbud av vårdtjänster och stor variation av patientfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Vi är ett helgöppet djursjukhus vilket gör att tjänsten innebär kvällar, nätter, helger och storhelger.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Louise Bley, veterinärchef - Louise.bley@anicura.se  eller Caroline Harlos, veterinärchef - caroline.harlos@anicura.se

Ansök senast 2019-12-20.

Dela detta jobb

Akutintresserad veterinär till AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm

AniCura