medrek.se

Akutvårdsavdelningen (AVA) söker sjuksköterska till Karolinska Solna

Regioner
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Akutvårdsavdelningen (AVA) söker sjuksköterska till Karolinska Solna

AVA är en vårdavdelning som är en del av Funktion Akut i Solna, hit kommer patienter som har andnings- och/eller cirkulationssvikt som behöver tät tillsyn och avancerade medicinska insatser. Att jobba på AVA innebär att arbete i en komplex och utvecklande miljö, just nu söker vi sjuksköterska med genuint intresse för akutsjukvård som vill vara en del utav vår verksamhet.

Vi erbjuder

  • Som sjuksköterska får du en individuellt anpassad introduktion under fyra veckor.
  • Stora utvecklingsmöjligheter, både i form av utbildningar och kurser men även möjlighet till att vara engagerad i utvecklingsarbeten beroende på eget intresse.
  • Interna eftermiddagsföreläsningar hålls en gång i veckan.
  • I och med tätt samarbete mellan verksamheterna inom funktion Akut får du möjlighet att bredda din kunskap genom rotation till andra avdelningar.
  • Personlig utvecklingsplan för att skapa tydliga karriärvägar internt hos oss.
  • Du erbjuds en fastanställning.

Om verksamheten och tjänsten
På AVA tar vi hand om de patienter som antingen kommer in via intensivakuten och som i inledningsskedet har behov av högre vårdnivå eller patienter från andra vårdavdelningar som har försämrats och därmed behov av en förhöjd vårdnivå. Avdelningen har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienterna avseende arytmier, blodtryck och saturation. Det finns även tillgång till non-invasiv ventilation. Den förväntade vårdtiden är kort, 1-2 dygn.

Som sjuksköterska har du det huvudsakliga omvårdnadsansvaret för din vårdlag, ni går ronder och har oftast tillsammans hand om mellan fyra till fem patienter.

I din roll ingår att:

  • Arbeta med specifik omvårdnad som kräver att du som sjuksköterska har kunskap och förmåga att se patienten ur ett helhetsperspektiv och inte endast fokusera på sjukdomstillståndet. Våra patienter är oftast är multisjuka och mötet med patienterna är komplext, det är viktigt att vi alla arbetar utifrån personcentrerad vård.
  • Kunna bedöma och ordinera omvårdnadsåtgärder med patienten i fokus.
  • Arbeta evidensbaserat och att kunna kvalitetssäkra det arbete som utförs tillsammans i teamet.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor Det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du kan välja att reducera din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och/eller minst 30% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi söker
Legitimerad sjuksköterska med stort intresse för akutsjukvård och som gärna har ambition att utvecklas och långsiktigt arbeta inom Funktion Akut.Du är initiativtagande och arbetar utifrån personcentrerad vård. Du kan prioritera, fördela och leda omvårdnadsarbetet i det interprofessionella teamet.

Du en flexibel person som kan finna dig i en föränderlig vardag där du kan anpassa dig till varje unik patient och situation. Rak och tydlig kommunikation är viktigt i rollen, vi ser gärna att du som söker kan förmedla information på ett tydligt sätt samt även har förmåga att vara lyhörd och lyssna in andras behov.

Kvalifikationskrav
Du är legitimerad sjuksköterska.

När du anmäler din ansökan vill vi att den innehåller följande:

CV, Personligt brev

Urval och intervjuer sker löpande! Efter våra intervjuer gör vi kontroll hos Belastningsregistret och ringer även dina referenter.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Akutvårdsavdelningen (AVA) söker sjuksköterska till Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset