medrek.se

Allmänläkare/ST allmänmedicin, Närakuten, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Allmänläkare/ST allmänmedicin, Närakuten, Södertälje sjukhus

Närakuterna är till för människor i alla åldrar som har behov av akut bedömning men inte av akutsjukhusets resurser. På Södertälje sjukhus är närakuten en integrerad del av sjukhusets akutmottagning och vi arbetar i nära samarbete med andra specialister och yrkeskategorier.

Allmänläkare eller ST-läkare i allmänmedicin på Närakuten, Södertälje sjukhus:  

Som allmänläkare på närakuten bidrar du med ett allmänmedicinskt perspektiv till den i övrigt akutläkarstyrda akutmottagningen. Det ökade behovet av tillgänglighet kan på så sätt tillgodoses med minimal inverkan på patientens övriga vårdkontakters kontinuitet. Din uppgift är att, i ett stundtals högt flöde av oselekterade patienter, snabbt och lugnt skapa förtroende och med hög precision identifiera vilka som kommer kunna observeras och färdigbehandlas på närakuten, vilka som måste föras vidare till andra specialister och vilka som kommer kunna skickas hem med goda råd och eventuellt något enstaka recept. Arbetet sker i nära samarbete med mottagningens sjuksköterskor och undersköterskor och du har tillgång till sjukhusets specialistkonsulter vid behov.

Dina personliga egenskaper:  

Det krävs förtrolighet med yrkesrollen och bred medicinsk kunskap. Du måste ha god kommunikationsförmåga med patienter, kolleger och andra yrkeskategorier och vara van vid att bedöma barnfamiljer. Kort sagt krävs det en god allmänläkare.

Dina kvalifikationer:  

Specialist i allmänmedicin eller ST-läkare i allmänmedicin.

Anställningsform:  

Timanställning.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här. Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

Information om tjänsten:

Martin Essen-Möller, 08-55024000.

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Dela detta jobb

Allmänläkare/ST allmänmedicin, Närakuten, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus