medrek.se

Allmänläkare till vårdcentral i Uppsala - Tillsvidareanställning

Företag Bonliva
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Allmänläkare till vårdcentral i Uppsala - Tillsvidareanställning

Om jobbet
Centrumkliniken i centrala Uppsala vill stärka upp läkarteamet på mottagningen med en positiv och kommunikativ specialistläkare inom allmänmedicin. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på Husläkarmottagning. Det finns dessutom möjlighet att kunna bidra till verksamhetens utveckling.

Om oss
Centrumkliniken är ett mindre privatägt bolag och är en del av Doktor.se. Sedan starten 2013 har vi etablerat oss som en populär arbetsplats och vårdgivare för våra 8 100 listade patienter. Hos oss finns omkring 40 medarbetare i yrkesgrupperna läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin, specialistsjuksköterskor inom astma, KOL, diabetes- och distriktssjukvård, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietister, kuratorer, psykologer, gynekologer och ögonspecialister.

Vår kultur
Hos oss är det en självklarhet att vara prestigelös, engagerad och inte minst - att vilja ha trevligt på jobbet! Våra medarbetare utgör Centrumklinikens absolut viktigaste resurs, varför kompetensutveckling och god personalvård ligger oss varmt om hjärtat. Alla är handplockade för sin unika personlighet och kompetens.

Vi är ett litet, flexibelt och snabbrörligt företag där var och en har stort ansvar och inflytande. För oss är det viktigt att ha ett tätt och prestigelöst samarbete oss emellan, vilket leder till bättre vård av patienten samt ett utvecklande och spännande arbetsklimat.

Vem är du?
Vi söker dig som delar det övriga teamets engagemang och värderingar. Du motiveras av att jobba patientcentrerat med nära samarbete och hög omvårdnadskvalitet. Då ditt arbete innebär många kontaktytor är det viktigt du är kommunikativ och besitter god samarbetsförmåga, social kompetens och arbetar med ett konsultativt förhållningssätt. I ditt arbete är du även strukturerad, ansvarsfull och levererar dina arbetsuppgifter i tid och på hög medicinsk nivå.

Som person värnar du om god service och gott bemötande till dina patienter. Du har ett positivt synsätt på att utveckla, förenkla och förbättra både den fysiska och digitala vården.

Kvalifikationer

- Specialistläkare inom allmänmedicin
- God datorvana
- Erfarenhet från journalsystemet Cosmic

Vi erbjuder dig
En flexibel och dynamisk arbetsplats, med kompetenta kollegor i ett bolag med god sammanhållning, positiv företagskultur och engagemang. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att som anställd tillhandahålla den yttersta kvalitativa servicen till våra patienter samt ett arbete i en verksamhet som prioriterar att sätta guldkant på tillvaron, bl.a. genom att erbjuda torsdagsfrukostar. Dessutom erbjuder vi dig:

- Konkurrenskraftig lön
- Friskvårdsbidrag
- Goda förmåner

Övrig om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100% el enl överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas)
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-fre kl 8-17
Plats: Centrumkliniken, Bredgränd 18, Uppsala (ett stenkast från resecentrum)

Längtar du efter oss lika mycket som vi längtar efter dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan senast 31/12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så se till att göra din ansökan redan idag!

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bonliva och du anställs direkt hos Centrumkliniken. Bonliva ansvarar för att samla in relevant dokumentation inför eventuell rekrytering.

Om Bonliva

Bonliva är idag Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom vård, omsorg och skola. Sedan starten 2011 har vi agerat efter en vision om en mer jämlik välfärd, för bättre liv.

Dela detta jobb

Allmänläkare till vårdcentral i Uppsala - Tillsvidareanställning

Bonliva