medrek.se

Allmänsjuksköterskor sökes till uppdrag på medicinavdelningar i Uppsala

Företag Bonliva
Regioner
Utgår

2022-03-31

Ansök nu

Allmänsjuksköterskor sökes till uppdrag på medicinavdelningar i Uppsala

Om jobbet

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska till spännande uppdrag på Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

Vid behov står Bonliva för boende och resor.

UPPDRAG & PERIOD

Vi har nu flera spännande möjligheter för dig som sjuksköterska på Akademiska Sjukhuset i Uppsala, vi söker löpande sjuksköterskor för olika uppdrag på olika avdelningar på sjukhuset. Gör en intresseanmälan så ringer vi dig och berättar mer!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års klinisk erfarenhet. Du ska kunna uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift. Vi ser även att det är viktigt att du som söker är noggrann och självständig med ett bra patientbemötande. Du kommer att ingå i ett team på plats och vara lika delaktig som den ordinarie personalen på avdelningen.

ANSÖKAN

Du ansöker genom att klicka på ansökan knappen och fylla i formuläret. Efter din ansökan kommer ansvarig att ta kontakt med dig för mer information kring dina möjligheter. Tjänsterna kommer tillsättas löpande så vi rekommenderar att ansöka snarast då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

VARFÖR BONLIVA?

☼ Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

☼ Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

☼ Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

☼ Förmåner genom ’Bonliva Benefits’ med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

Dela detta jobb

Allmänsjuksköterskor sökes till uppdrag på medicinavdelningar i Uppsala

Bonliva