medrek.se

Allmänspecialist

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Allmänspecialist

VÄLKOMMEN TILL AKKA HÄLSOCENTRAL i Västerhaninge – det självklara valet!

 

Vi söker nu dig som specialist i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla vården med oss.

Vill du utvecklas mot ett mer övergripande ansvar finns möjlighet till MLA-uppdrag.

 

I centrala lokaler närheten till pendeltåg, centrum och flera lunchrestauranger har vi vår fina mottagning.

Vi har en egen rehabenhet med fysioterapeuter, dietist, arbetsterapeuter och lymfterapeut, ett eget psykosocialt team med psykologer och rehamkoordinator, astma/KOL och diabetesmottagning, medicinsk fotsjukvård och BVC - Mama Mia. Hemsjukvården drivs i samarbete med  Sjöströms hemservice som är en del i vår koncern.

Vi har engagerade medarbetare och ett mycket gott samarbete mellan våra enheter. Vi har ca 12.500 listade patienter och sammantaget är vi närmare 35 medarbetare. 6 specialister, med bred erfarenhet och hög medicinsk kompetens.

Som specialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning. Du handleder yngre kollegor och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar.

Vi söker nu dig som specialist i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla vården med oss. Vill du utvecklas mot ett mer övergripande ansvar finns möjlighet till MLA-uppdrag, tidigare benämnt MAL (medicinskt ansvarig läkare).

 

Välkommen till Akka gänget och ett meningsfullt jobb!

 

Kvalifikationer: Specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

 

Personliga egenskaper: Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och bidra till förbättring.

Dela detta jobb

Allmänspecialist

Prima Vård AB