medrek.se

Logo

Allmänspecialist till våra verksamheter i Stockholm

Företag Meliva
Regioner
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Allmänspecialist till våra verksamheter i Stockholm

Vi erbjuder dig

Meliva har flera vårdcentraler i Stockholm där varje verksamhet är en vårdcentral med helhetsperspektiv som sätter kvalitet och patientsäkerhet i fokus. Hos oss får du engagerade kollegor, bra villkor och möjligheten att arbeta på den verksamhet du finner intressant, nära din bostad eller kanske en bit längre bort för att testa ett nytt område. Du kommer att ha ett nära samarbete med din verksamhetschef och vidare finns även vår regionchef som har gedigen erfarenhet inom primärvården.

Vi har behov på flera av våra verksamheter runt om i Stockholm och utanför, vi söker därför dig som vill jobba med oss.

Som allmänspecialist inom Melivagruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk primärvård.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

  • Allmänspecialist

Din roll

I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök samt möjlighet till digital mottagning. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som är: 

  • Är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. 

  • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. 

  • Är lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 

  • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 

  • Du drivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast månadslön

Arbetsgivare: Meliva

Kontakt: Amanda Hanna, Rekryteringsansvarig

Mail: amanda.hanna@meliva.se

Dela detta jobb

Logo
Allmänspecialist till våra verksamheter i Stockholm

Meliva