medrek.se

Är du legitimerad sjuksköterska med stort kundfokus, driven, flexibel, prestigelös och intresserad av att arbeta på en mycket trevlig och stabil vårdcentral med kompetent och ambitiös personal? 
 
Vi på Amadeus kliniken söker just nu en legitimerad sjuksköterska som kan bli vår nya kollega under sommaren och en del av vår kompetenta personalgrupp.
 
Dina arbetsuppgifter:
På mottagningen kommer du att arbeta med vårt team av undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer och läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och sekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom mottagningsarbete, telefonrådgivning, vaccinationer mm.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du trivs i en dynamisk miljö på en väl skött mottagning där du kan vara med och driva verksamheten tillsammans med det övriga teamet under sommaren. 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete och verksamheten. Du är även duktig på att prioritera och har en god samarbetsförmåga.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett sommarvikariat.
Tillträde sker i juni el enl överenskommelse.
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Monika Ekström, avd.chef i Fyllinge och Söndrum, Monika.Ekstrom@amadeuskliniken.se tel. 035-146036 eller

Terése Laos, avd.chef i Fyllinge, Terese.Laos@amadeuskliniken.se tel. 035-146247
 
Vi ser fram mot din ansökan!

Amadeuskliniken söker Dsk/Ssk för semestervikariat

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2023-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb