medrek.se

Anestesiläkare till Bollnäs v44-3

Ansök nu

Anestesiläkare till Bollnäs v44-3

VI SÖKER

En erfaren Anestesiläkare som kan arbeta i Bollnäs under perioden v 44-3. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan. 

Dygnsjourer med aktiv arbetstid på IVA dagtid, Dagtid på Operation (kl 08-ca 16:30, 30 min lunch) och/eller nattjourer kl 20-08 . Jour på sjukhuset nattetid.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare med specialisering inom Anestesi och intensivvård.

Du ska helst behärska följande utrustning: Servo-i, GE Avance, Alaris och Braun infusionspumpar, Opti-flow, Topazdrän.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.

Dela detta jobb

Anestesiläkare till Bollnäs v44-3

Direktkliniken