medrek.se

Anestesiläkare till GHP Ortho & Spine Center Skåne

Regioner
Utgår

2021-10-28

Ansök nu

Anestesiläkare till GHP Ortho & Spine Center Skåne

Detta är vi:

GHP storsatsar på ett gemensamt ortopedi- och ryggcenter i Malmö. Dagens två kliniker GHP Ortho Center Skåne och GHP Spine Center Skåne kommer under våren 2022 att tillsammans bilda en ny klinik vid Arenaområdet i Malmö. Vi fortsätter utveckla konceptet högspecialiserad vård av bästa kvalitet och med mycket hög kundnöjdhet. Genom att bygga*ett helt nytt specialistcentrum kommer vi kunna erbjuda fler patienter ett professionellt och individuellt omhändertagande.

Rekrytering till kliniken är i full gång, och nu söker vi en ansvarig anestesiläkare för vår operationsverksamhet. Operationsavdelningen innefattar tre operationssalar där våra vana operatörer kommer att utföra rutinmässig höft- och knäproteskirurgi, ryggkirurgi, artroskopisk axelkirurgi, handkirurgi, artroskopisk knäkirurgi och fotkirurgi. I teamet ingår ytterligare en anestesiläkare på deltid samt erfarna anestesisjuksköterskor.

Du kommer att arbeta i en mycket effektiv organisation med ett professionellt team i helt nya, välanpassade lokaler som hjälper dig att leverera specialistvård med en mycket hög medicinsk kvalitet.

Vi bedriver en rörlig verksamhet med korta beslutsvägar, där långsiktighet och kvalitet är ledord. Vi ser gärna att du bidrar med din erfarenhet och nytänkande i arbetet med att utveckla den framtida vården.

Vi kommer att arbeta dagtid, måndag-fredag.

Vem är du?

  • Legitimerad läkare med specialistkompetens inom anestesiologi

  • Kan arbeta helt självständig och oberoende av uppbackning

  • Har personliga egenskaper där patientbemötande och serviceinriktad framtoning är en naturlig del, är flexibel, lösningsfokuserad och har lätt att kommunicera och samarbeta

  • Ser en utmaning och glädje i att vara med att starta och utveckla en helt ny verksamhet

  • Erfarenhet av ortopediska operationer och perifera blockader är meriterande

För ytterligare information kontakta VD David Roberts david.roberts@orthocenter.se

Gå in på vår hemsida www.ghp.se/skane för att läsa mer om oss

Dela detta jobb

Anestesiläkare till GHP Ortho & Spine Center Skåne

GHP Specialty Care AB