medrek.se

Anestesisjuksköterska

Ansök nu

Anestesisjuksköterska

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Välkommen till Nyköping, kuststaden med stadskänsla och landsbygden runt knuten. Goda kommunikationsmöjligheter, med tåg eller bil (E4) från Linköping alternativt Stockholm till Nyköping tar bara en timme!

Om oss

Anestesikliniken på Nyköpings lasarett är en klinik med ca 160 medarbetare och innefattar operationsavdelning med integrerad sterilverksamhet, uppvakning och intensivvård.
Operationsavdelningen har ca 75 anställda, bedriver operationsverksamhet dygnet runt. Årligen genomförs ca 5 000 operationer inom kirurgi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och ÖNH.

I vår verksamhetsutveckling läggs stort fokus på att skapa effektiva patientflöden där ledarskap och medarbetarskap är centrala delar. Vi strävar efter att arbeta processinriktat, smart, kompetensutveckla oss och dessutom ha roligt!

År 2023 flyttar operationsverksamheten in i nya toppmoderna lokaler och utökar verksamheten med fler operationssalar samt med viss typ av ny verksamhet, bl.a robotkirurgi.

Alla medarbetare har individuella scheman, helgtjänstgöring och arbetstid under nattjour ingår samt individuellt storhelgsschema.

Dina arbetsuppgifter

I din arbetsroll tar du ansvar för dina arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska i teamarbetet tillsammans med kollegor inom andra professioner. Tillsammans utför vi akuta- och planerade operationer, dygnet runt. I dina arbetsuppgifter ingår även traumaomhändertagande enligt ATSS, anestesiologisk assistans vid akuta larm och vid viss radiologisk verksamhet- MR, datortomografi. Centrala accesser samt sövning vid ECT behandlingar ingår också i arbetsuppgifter.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. 
Som person är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Flexibel och lojal är din styrka då arbetet som anestesisjuksköterska bygger på teamarbete. Du har både i din person och profession en mognad, och gärna några års erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Malin Tegerup, 0155-24 77 31, 072-147 98 39, malin.tegerup@regionsormland.se
Bitr. vårdenhetschef Joakim Nyström, 0155-46 08 60, joakim.nystrom@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på anestesikliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-11-20.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner

Följ oss gärna på Facebook

Förvaltning:
Hälso- och sjukvården

Kommun:
Nyköping

Referensnummer:
RLSV-22-859

Arbetstid:
Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

Publicerat:
2022-10-17

Sista ansökningsdatum:
2022-12-11

Annonsansvarig:
Platsannonsering

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska

Region Sörmland