medrek.se

Vi söker:

En anestesisjuksköterska som tilltalas av en stimulerande arbetsmiljö på ett av Sveriges största akutsjukhus. Arbetet präglas av hög kvalitet och stimulerande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo.

Vi erbjuder:

  • Tillsvidareanställning natt 32:20 timmar/vecka

  • Personlig introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter

  • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap

  • Stort fokus på arbetsmiljö och inflytande

  • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov

  • Vi satsar på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar.

Bland annat har vi flera studiedagar per år, samt kurser och utbildningar att söka

  • Generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet

Om oss:

Anestesiverksamheten nattetid på Danderyds Sjukhus AB är indelad i två enheter; centraloperation, med akut kirurgi/urologi och ortopedi, samt kvinnoklinikens operationsavdelning med akut gynekologi/obstetrik.

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation.

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Vi finns på Instagram: @danderyd_aneiva

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi och minst två års erfarenhet.

Övrig information:

Intervjuer kommer ske löpande, så kom gärna in med din ansökan så snart du kan.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Mattias Frimodig
Tel: 08-123580 25

Vårdenhetschef Maria Olsson
Tel: 08-123550 96

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 24 000 anestesier på ca 25 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

logga

Anestesisjuksköterska natt till Danderyds Sjukhus AB

Regioner
Utgår

2024-03-03

Ansök nu

Dela detta jobb