medrek.se

Vi behöver bli fler! Vi söker dig som vill ha en delad tjänstgöring på anestesimottagning och operation. I våra toppmoderna lokaler har stor vikt lagts på arbets- och patientmiljön. 

Anestesisjuksköterska, Södertälje sjukhus:  
Här arbetar vi med snabba beslutsvägar och i nära kontakt med anestesiläkare och vårdplanerare.  

Dina personliga egenskaper:  
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teamarbete, du ska vara självständig, flexibel samt positiv till utveckling och förbättringsarbete. Du ska även tycka om utmaningar och tillsammans med kollegor vilja förbättra arbetssätt och flöden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad anestesisjuksköterska.

Anställningsform:  
Heltid. Tjänstgöring om ca 25% på anestesimottagning, övrig tid tjänstgör du på operation. Dagtid.  

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

 

 

 

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Anestesisjuksköterska, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Dela detta jobb