medrek.se

Anestesisjuksköterska, Södertälje sjukhus AB

Regioner
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Anestesisjuksköterska, Södertälje sjukhus AB

Anestesisjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus erbjuder en familjär arbetsplats där vi är måna om varandra och dess hälsa, vi har högt i tak och lätt för skratt. Vi arbetar hårt för att vara en arbetsplats där alla ska trivas och vi arbetar i team. Södertälje sjukhus är det ”lilla” sjukhuset med ett stort hjärta och vår småskalighet gör att vi har korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba på en operationsavdelning i nära kontakt med anestesiläkare och vårdplanerare.

Vi erbjuder en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Vi söker dig, anestesisjuksköterska, som vill tillhöra en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap- här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

Dina personliga egenskaper:  
Vid rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete och vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du bidrar till avdelningen med ditt positiva sätt, engagemang och aktivt kunskapsutbyte. Alltid med patienten i fokus.    

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad anestesisjuksköterska.

Anställningsform:  
Heltid. Tjänstgöring dag/kväll/natt. Du kommer att ingå i 24/7 avtalet.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska, Södertälje sjukhus AB

Södertälje Sjukhus