medrek.se

Anestesisjuksköterska sökes till Barnoperation Huddinge

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Anestesisjuksköterska sökes till Barnoperation Huddinge

Vi erbjuder 

Vill du vara en del av vår fantastiska barnsjukvård? 

Vi söker dig som är anestesisjuksköterska och som vill vara med och arbeta i barnteamet på operation på Huddinge. Vi är en liten och därmed sammansvetsad enhet på Karolinska Huddinge som nischat oss mot barnoperationer. Vi har nu existerat som sektion i 5 år och det sista året har vi funnits inom Tema BoK som endel av Barnverksamheten som bedrivs på vårt sjukhus. Under dessa år har vi nu hunnit etablera en kärntrupp inom anestesi samt operationes medarbetare som alla jobbar med barnperspektivet i fokus.  Vi utökar nu när vi har medarbetare som även vill jobba på Solna samt en viss procent av sin tid på barnsmärtan i Huddinge. Då vi är en liten och stadig grupp som söver mestadels av barnen på Huddinge upplever vi att vi har möjlighet av att sätta ihop ett handledar team om två personer som väl för sin barnkompetens inom anestesi samt operation vidare till sina nya medarbetare. 

Om tjänsten 

Vi söker dig om vill utgöra en plattform för barnsjukvården på både operationssal. 

Du kommer till en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom transplantation, ÖNH, allmänkirurgi samt medicinska/diagnostiska undersökningar. 

Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer ställer krav på hög flexibilitet.

Vi söker 

Vi söker en positiv och engagerad kollega som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt, eftersom stor del av arbetet sker i samarbete med övriga personalkategorier på enheten. Du delar givetvis Karolinskas värdering, ”patienten först”och givetvis är intresserad av att arbeta i en verksamhet där barnets intressen alltid tillvaratas. 

Vi ser gärna att du är en problemlösare som har förmåga att se till helheten i vården av patienten. Vidare verkar du för att barnet och dess förälder/vårdnadshavare alltid är i centrum och du har ett öppet sinne för förändring och nytänkande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer sker fortlöpande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård och som har några års erfarenhet av anestesisjukvård.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Veronica Fransson Farias 
Chefsjuksköterska
 08-585 863 95

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ewa Köhler, 0701684068

 

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska sökes till Barnoperation Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset