medrek.se

Anestesisjuksköterska till Barn Operation Dagvård

Regioner
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Barn Operation Dagvård

Vi erbjuder  
En intressant och dynamisk arbetsplats som arbetar i tvärprofessionella team och lyfter fram barnets perspektiv. Eftersom vi är i ett utvecklingsskede finns det goda möjligheter att påverka utvecklingen av arbetet på avdelningen. Vi erbjuder våra anställda kontinuerlig kompetensutveckling genom återkommande utbildningsdagar och genom att erbjuda möjlighet att få lära sig nya områden. Vi utför dagkirurgiska operationer på relativt friska barn som går hem samma dag.  
 
Vi erbjuder heltid 40 timmar/vecka, dagtid måndag-fredag.  
 
Om tjänsten  
Dagoperation ingår i Perioperativ Medicin och Intensivvård. Barn PMI, inom Tema Barn - och Kvinnosjukvård på Karolinska Universitetssjukhuset utgör en av de få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige. Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå.  
 
Barn Operation Dagvård tar emot ca 2000 patienter/år inom urologi, kirurgi, ortopedi, reumatologi samt plastikkirurgi. Vi bemannar tre operationssalar fem dagar i veckan med anestesi- och operationspersonal. Vi har egen pre- och postoperativ enhet samt en egen anestesimottagning. Dagoperation är en liten enhet som nyligen ökat sin verksamhet från två till tre operationssalar. Vi är sedan ca ett år är vi belägna i nyrenoverade lokaler i Q-huset på Karolinska Universitetssjukhuset Solna (gamla Astrid Lindgrens Barnsjukhus).  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är en positiv, engagerad person med god samarbetsförmåga, som är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt. Avdelningen har god teamkänsla och arbetar över gränser för att barnet och dess förälder/föräldrar alltid ska vara i centrum vilket breddar oss i vår kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar nya medarbetare.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård med minst två års erfarenhet.  
Meriterande: Erfarenhet av barnanestesi och dagkirurgi är meriterande.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
3. Yrkeslegitimation  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
 
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Carina Ekberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 77248

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Erica Gunnarsson, erica.gunnarsson@sll.se, Maria Svensk, maria.svensk@sll.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Barn Operation Dagvård

Karolinska Universitetssjukhuset