medrek.se

Anestesisjuksköterska till Bukoperation i Solna

Är du anestesisjuksköterska med några års erfarenhet och lockas av att arbeta med avancerad anestesi och unika operationsmetoder, där patienten står i centrum? Då ska du söka till oss!

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din profession genom att arbeta med ny spännande teknologi och unika operationsmetoder. Vi arbetar i nya lokaler där tekniken är i framkant.

Vi tycker utbildning är viktigt och arbetar kontinuerligt med att förbättra den personliga utvecklingen, och driver även projekt för att föra avdelningen framåt. Vi arbetar utifrån kompetensstegen och du erbjuds en personlig utvecklingsplan.

Vi tillämpar individuellt schema där du arbetar måndag till fredag blandad dag och kväll. Något som är unikt med vår avdelning är att du kan välja arbetspass med arbetstidsförkortning. Vi har ett tätt samarbete med Trauma och akutoperation, och möjlighet till rotation finns om så önskas.

Om tjänsten
Tillsammans med teamet på operationssalen ansvarar du för patientens välmående inför, under och efter operation, med fokus på att säkerställa fullgod andning och cirkulation. Du får möjlighet att arbeta både med avancerad robotkirurgi och utmanande öppna bukoperationer. Du kommer ingå i vårt team där vi samarbetar över professionerna och där patienten står i fokus.

Vi söker
Vi söker nu två nya kollegor som tycker att detta låter spännande. Vi tror att du som söker har arbetat några år och är/har:
- självständig
- nyfiken
- god samarbetsförmåga
- ett lösningsorienterat förhållningssätt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot anestesisjukvård, med minst 2 års erfarenhet.

Meriterande är om du har genomgått handledarutbildning och har erfarenhet av att driva utvecklingsarbeten.
 
Låter detta spännande? Tveka inte att söka och bli en del av vårt kompetenta och trivsamma gäng!

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. CV
  2. Personligt brev
  3. Yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens  
  4. Eventuella övriga intyg

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Bukoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset