medrek.se

logga

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Regioner
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Anestesiverksamheten expanderar med fler spännande uppdrag på Danderyds Sjukhus AB.

Är du en person som lockas av ett spännande och innehållsrikt arbete tillsammans med kompetenta kollegor? Fördjupad kompetens inom ett mindre område eller variation och omväxling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Obstetrik, Öppenvårdskirurgi, ÖNH och i vår utökar vi också vårt uppdrag med anestesiverksamhet på Folktandvården Danderyds Sjukhus. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och El-fys. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter och variation men vi har också ett behov av fasta medarbetare på Centraloperation. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

Vi erbjuder

- En tillsvidareanställning 38:15 timmar/vecka
- Fördjupning inom ett mindre område genom fast tjänst på Centraloperation där vi bedriver Kirurgisk, Urologisk samt Ortopedisk verksamhet, alternativt rotationstjänstgöring mellan flera enheter med ett varierande och omväxlande arbetsinnehåll
- En personlig introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter
- Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap
- Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitétsutvecklare
- Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov
- Goda möjligheter att själv påverka din utveckling och ta ditt nästa steg i karriären
- Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat har vi flera studiedagar per år, möjligheter till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen
- Vi arbetar efter SLL kompetensstege. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning

Vi söker
Dig, en anestesisjuksköterska som tilltalas av en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du lyssnar, kommunicerar och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete ser vi som en stor tillgång.                                                 

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi kan lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan eller hör gärna av dig till oss vid frågor!

Följs oss gärna på Instagram @danderyd_aneiva

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt Respiratoriskt Centrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska till Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB