medrek.se

Anestesisjuksköterska till GHP Ortho Center Göteborg

Regioner
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till GHP Ortho Center Göteborg

Beskrivning av tjänsten

Vill du vara en del i vår utveckling och expansion!

GHP Ortho Center Göteborg är en av de ledande ortopediska och idrottsmedicinska klinikerna i Norden.

Vi finns centralt belägna mellan Sahlgrenska och Linné där vi har läkarmottagning, rehab och operation. Vi utför närmare 2000 kirurgiska ingrepp årligen. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elektiv och högkvalitativ ortopedkirurgisk vård. Vi värnar om vårt kvalitetsarbete, utveckling och omsorg.

Vår operationsavdelning har två operationssalar och egen sterilcentral där vi bedriver ortopedisk kirurgi på dagtid, måndag till fredag. Arbetet karaktäriseras av högt tempo och nära samarbete mellan personalkategorier.

Som anestesisköterska hos oss växlar du mellan att arbeta på vår kombinerade preoperativa enhet/UVA och att söva på sal.

Vill du vara en del i vår utveckling? Ingå i ett välfungerande, effektivt och engagerat operationsteam med ett stort patient- och kvalitetsfokus. Då har vi en spännande möjlighet för Dig som anestesisjuksköterska att växa tillsammans med GHP Ortho Center Göteborg. Ni är varmt välkommen att söka till oss.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Du värdesätter kvalitets- och teamarbete. Du gillar att arbeta i tempo, vara engagerad och driven. Ha en god samarbetsförmåga och teamkänsla men också en förmåga att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Arbete inom ortopedi är meriterande

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till GHP Ortho Center Göteborg

GHP Specialty Care AB