medrek.se

logga

Anestesisjuksköterska till Öron Näsa Hals Danderyds Sjukhus

Regioner
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Öron Näsa Hals Danderyds Sjukhus

Söker du en arbetsplats med god stämning samt omtänksamma kollegor och chef? Vill du vara med och utveckla och driva verksamheten ÖNH? Då är denna tjänst för dig!

Danderyds sjukhus är ett landstingsägt bolag som driver planerad och akut universitetssjukvård, främst för invånarna i norra Storstockholm.

Vi bedriver också forskning och utbildning med anknytning till sjukvården. Anestesiverksamheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Utöver anestesi-, intensivvård , pre- och postop finns här även sterilverksamhet, smärtmottagning/smärtcentrum samt nationellt respirationscentrum.

Danderyds sjukhus öppnade en ny operationsenhet tillsammans med Karolinska Sjukhuset hösten 2020 med stort fokus på utbildning. ÖNH (öron näsa hals) operation består av 3 operationssalar, pre- och postoperativ avdelning. Vi bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient- och teamfokus. Enheten bedriver dagkirurgi inom basal och specialiserad ÖNH. Patientunderlaget är till stor del barn men även vuxna.

Vi söker dig som vill vara med i vårt team i rollen som anestesisjuksköterska.  Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga och säkra händer. Det har lett till att sjukhuset är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare.

Väcker detta din nyfikenhet så besök oss gärna på
Instagram: @danderyd_aneiva samt  www.ds.se

Vi söker

- Dig som har några års erfarenhet som specialistsjuksköterska inom anestesi.
- En god förmåga att arbeta i team förenat med självständigt arbete.   
- Du har ett positivt förhållningssätt med engagemang och lyhördhet.   
- Har erfarenhet av snabba flöden och gärna arbetat på motsvarande enhet.

Vi erbjuder

- En tillsvidareanställning heltid, dagtid (lediga helger och röda dagar).
- En skräddarsydd introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter.
- Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap.
- Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom flödeskoordinator, utbildningsledare och kvalitétsutvecklare.
- Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov.
- Goda möjligheter att själv påverka din utveckling.
- Vi satsar mycket på kompetensutveckling. Bland annat har vi flera studiedagar per år, möjligheter till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka.
- Vi arbetar efter SLL kompetensstege. Utifrån den tas det fram en individuell kompetensutvecklingsplan tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning.
- Du erbjuds en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och självständigt arbete.
- Friskvårdsbidrag samt tillgång till en fin träningslokal på området.
- Har du behov av tillfällig bostad går det att ordna.
- Bra kommunikationsmöjligheter samt gott om personalparkering.
- Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska i minst 2 år. Erfarenhet inom barnanestesi och är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med ett omväxlande arbetstempo, du är lugn och stabil samt ser vikten av god samverkan med kollegor. Du representerar verksamheten proffsigt i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att intervjua löpande, så kom gärna in med din ansökan så snart du kan.

Varm välkommen att höra av dig för att få vet mer!

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt Respiratoriskt Centrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

logga
Anestesisjuksköterska till Öron Näsa Hals Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB