medrek.se

Anestesisjuksköterska till Plastikoperation, dagtid

Regioner
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Plastikoperation, dagtid

Vårt team på Plastikoperation i Solna söker nu fler medarbetare!

Om oss

Plastikoperation ingår i Funktion PMI och är en dagoperationsavdelning med sex stycken operationssalar. Vi har även en egen uppvakningsenhet som vi bemannar. Vår operationsinriktning är till största delen rekonstruktiv plastikkirurgi med återskapande av form och funktion samt bröstcancerkirurgi. Vi bedriver högspecialiserad kirurgi såsom bröstrekonstruktioner,tumörkirurgi, mikrokirurgi, könsbekräftande kirurgi samt kraniofaciell kirurgi.

Vår verksamhet kommer att flytta till nyrenoverade lokaler under slutet av 2020. Fram till dess är avdelningen förlagd i den gamla huvudbyggnaden på Karolinska i Solna.

Vi erbjuder
Här blir du en del av en positiv och nytänkande avdelning med ett gott klimat, vars verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ kirurgi och god vård till våra patienter. Vi värdesätter teamarbete högt och är en dynamisk och intressant arbetsplats.

Om tjänsten
Som anestesisjuksköterska kommer du främst att arbeta på sal, där du ingår i teamet runt patienten och ansvarar för att, i samråd med ansvarig anestesiolog, planera och genomföra anestesi i samband med ingrepp.

Eftersom vi bedriver elektiv kirurgi är arbetstiden förlagd till vardagar på dagtid.

Vi söker dig som har intresse för och är nyfiken på rekonstruktiv plastikkirurgi som specialitet samt för dagkirurgi. För att lyckas i rollen behövs en god samarbetsförmåga och prestigelöshet i samarbetet kring patienten. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till omgivningen. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi är en liten, sammansvetsad arbetsgrupp och ser fram emot att få en ny kollega som vill bidra till vår gemensamma arbetsglädje!

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom en liknande verksamhet, men vi värdesätter självklart även andra erfarenheter som kan tillföra nya kunskaper till vårt team.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vill att din ansökan ska innehålla:
◾ CV
◾ Personligt brev
◾ Yrkeslegitimation
◾ Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)
◾ Utbildningsbevis

Om rekryteringsprocessen

Urvalsprocessen sker löpande.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Plastikoperation, dagtid

Karolinska Universitetssjukhuset