medrek.se

Anestesisjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Regioner
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Referens nummer

2021/2319

Vi utökar nu vår verksamhet och söker därför fler anestesisjuksköterskor. Lockas du av ett variationsrikt jobb där du blir en del av en liten, väl sammansvetsad arbetsgrupp? Välkommen till oss på Thoraxoperation!

Om oss

Vår operationsavdelning är en modern och högteknologisk enhet med fem operationssalar. Här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi.

Thoraxoperation ligger i Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Detta innebär att vi bedriver högspecialiserad vård och att vi har fantastiska möjligheter att utveckla verksamheten och våra arbetssätt med hjälp av den senaste tekniken.

Vår verksamhet visar fina resultat och på senare tid fått flera utmärkelser, något vi är mycket stolta över. Du kan läsa mer här.  

Om tjänsten

Som anestesisjuksköterska hos oss alternerar du mellan att arbeta med thoraxanestesi och att ta hand om patienterna på vår specifika Hjärtuppvakningsavdelning, HUA. En del av vårt uppdrag att serva sjukhusets angioverksamhet med anestesikompetens, vilket innebär att du även kommer att arbeta viss del med högspecialiserad kardiologi.

Specifikt för thorax är att våra patienter under operation är uppkopplade mot hjärt-lung-maskin, vilket ställer extra stora krav på ett välfungerande teamarbete och att arbetet på operationssalen utförs effektivt.

Tjänsten innebär treskift utifrån individuell schemaplanering. Vi tillämpar 24/7-avtalet.

Vi erbjuder

Här möter du en prestigelös miljö och blir en del av vårt sammansvetsade operationsteam. Du erbjuds ett varierande jobb, där du genom HUA får chans att följa patienten längre än själva ingreppet.

Hjärtsjukvården går snabbt framåt och våra patienter är otroligt tacksamma för den vård de får – tack vare det vi gör får de chans till ett nytt kapitel i sitt liv, med en ny hjärtklaff eller utbytta kranskärl.

Som universitetssjukhus kan vi erbjuda dig svårslagna utvecklingsmöjligheter i ditt yrke, vare sig ditt intresse är att på sikt bredda din kompetens eller fördjupa dig och forska inom ett specifikt område.

Om du vill se vår verksamhet med egna ögon är du varmt välkommen att ta kontakt för hospitering.

Vi söker dig som

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

  • Har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

  • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och organisationen. Handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål. policyer och riktlinjer. Tar upp kritik endast i de korrekta sammanhangen eller direkt med berörda parter eller överordnad.

  • Tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård.


Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är ny i rollen som anestesisjuksköterska!


Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset