medrek.se

Anestesisjuksköterskor till flera av våra operationsteam i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till flera av våra operationsteam i Huddinge

Vår funktion inom Karolinska heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna.
I Huddinge har vi två funktionsområden där vi bedriver operationsverksamhet och just nu söker vi anestesisjuksköterskor till några av våra team inom dessa områden. Om du vill veta lite mer så kan du klicka här. 
 
Transplantation och akutoperation består av två verksamhetsområden
 
•    Akut- och ortopedoperation samt Transplantation- och obstetrikoperation - består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet. 
 
Buk, ÖNH och Öppenvårdsoperation består av två verksamhetsområden 
 
•    Gynekologi-, ÖNH- och Öppenvårdsoperation samt Övre buk- och urologoperation – och består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, ÖNH samt övre gastrokirurgi. Öppenvårdskirurgi består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med dagkirurgi. 
 
Vi söker dig som vill jobba dag/kväll-tjänstgöring men även dig som är intresserad av en nattjänst. 
 
Om du vill veta lite mer om våra olika verksamheter så får du gärna ringa till Eleonor Tengstedt Lind på 08-585 835 23. 
 
Vi erbjuder 
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ, där vi är inkluderande och omtänksamma och där vi hjälper varandra framåt. 
 
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. Vi har infört en kompetensstege där du som medarbetare kan göra karriär både kompetens- och lönemässigt utan att behöva byta arbetsplats. Därtill kan du forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. 
 
Vi söker 
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap. 
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård. 
 
 
Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska! 
 
 
Din ansökan ska innehålla:  
-    CV  
-    Personligt brev  
-    Yrkeslegitimation  
-    Bevis om specialistkompetens   
-    Utbildningsbevis  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Eleonor Tengstedt Lind 
Omvårdnadschef, Buk, ÖNH, Öppenvårdsop i Huddinge
contacticon phone 08-58583523

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till flera av våra operationsteam i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset