medrek.se

Anestesisjuksköterskor till Huddinge

Regioner
Utgår

2019-01-27

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till Huddinge

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation, där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss.
Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med högteknologisk avancerad anestesisjukvård med nära koppling till forskning och utveckling. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där din arbetsmiljö präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo tillsammans med mycket kompetenta kollegor. 
 
I Huddinge har vi två sk funktionsområden inom vår operationsverksamhet Transplantation och akutoperation samt Buk-, öron- och öppenvårdskirurgi.  
 
Inom Transplantation och akutoperation bedriver vi anestesi- och operationsverksamhet inom akut kirurgi, ortopedi, transplantation, obstetrik och interventionell verksamhet. Transplantation är ett av sjukhusets profilområden.  
 
Inom Buk-, öron- och öppenvårdskirurgi bedriver vi anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad gynekologisk, urologisk, Öron, Näs och Hals samt övre gastrokirurgi. Öppenvårdskirurgi består av anestesi- och operationsverksamhet i samband med dagkirurgi. 
 
Vi erbjuder 
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ, där vi är inkluderande och omtänksamma och där vi hjälper varandra framåt. 
 
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  
 
Vi ser till individen och har infört en kompetensstege där du som medarbetare kan göra karriär både kompetens- och lönemässigt utan att behöva byta arbetsplats. Därtill kan du forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. 
 
Vi söker 
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap. 
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom anestesisjukvård. 
 
 
Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska! 
 
Din ansökan ska innehålla:  
-    CV  
-    Personligt brev  
-    Yrkeslegitimation  
-    Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)  
-    Utbildningsbevis  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Eleonor Tengstedt Lind 
Omvårdnadschef, Buk, ÖNH, Öppenvårdsop i Huddinge
contacticon phone 08-58583523

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, Telefon växel 08-585 800 00
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset