medrek.se

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Är du en lagspelare med intresse för anestesisjukvård? Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu anestesisjuksköterskor till Solna!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna bedriver vi inom Funktion PMI anestesi- och operationsverksamhet inom ett flertal specialiteter.

Trauma- och akutoperation består av två områden:

 • Trauma, obstetrik och akutoperation - bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med trauma, akut kirurgi, obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Kia Rosberg berättar gärna mer för dig som är intresserad, tel. 08-517 754 45.
 • Ortopedi, plastik och öppenvårdsoperation - bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med högspecialiserad ortopedi och plastikkirurgi. Om du vill höra mer så får du gärna kontakta Hanna Lewén på ortopedoperation, tel. 08-517 747 52, eller Micael Zetterberg på plastikoperation, tel. 0725-98 13 96,

Buk, neuro och ÖNH-operation består av två områden:

 • Bukoperation – består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad minimalinvasiv (exempelvis robot-assisterad) samt öppen abdominell kirurgi. Ring till Martina Sporrong, tel. 08-51773685 för att få veta mer.
 • Neuro och ÖNH-operation – bedriver högspecialiserad ÖNH-kirurgi med inriktning på cancer samt högspecialiserad neuroanestesi och neurooperation där Karolinska är ensam utförare i Region Stockholm. Tina Jonson, tel. 08-517 708 08 berättar gärna mer om hur det är att jobba inom dessa områden.

Du kan läsa mer om verksamheterna här, och klickar du här får du se några av PMI:s anestesisjuksköterskor som berättar mer om sitt arbete!

Vi erbjuder

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som anestesisjuksköterska är det hos oss du ska vara! 
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis

Vår funktion inom Karolinska Universitetssjukhuset heter PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) och är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativa vård och intensivvård för vuxna. Genom högkvalitativ och innovativ vård, starkt integrerad forskning och nära samverkan med övrig verksamhet bidrar PMI med specialistkompetens och metoder för bästa behandling av våra patienter.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset