medrek.se

Anestesisjuksköterskor till Neuro-operation i Solna

Regioner
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till Neuro-operation i Solna

Vill du arbeta med högspecialiserad vård i en händelserik och stimulerande miljö? Vi söker nu anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Om tjänsten

På Neuro-operation opererar vi traumatiska skallskador, hjärnblödningar, aneurysm, spinala tumörer, maligna samt benigna hjärntumörer i en högteknologisk vårdmiljö. Här varieras arbetet med ett välplanerat elektivt flöde samt ett akut flöde där du i teamet får fatta snabba beslut för att ge patienterna ett akut omhändertagande i världsklass. Arbetar du inte på operationssal så söver du patienter inför MR, CT och angiografier, eller så bär du vår larmsökare för inkommande strokelarm och flerskadelarm (jourtid). Den ena dagen är inte den andra sig lik, vilket gör denna tjänst unik på flera sätt.

Du anställs på 38:15h och arbetar 2 helger/10 veckor samt 1 kvällspass/vecka. 

Vi erbjuder

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant.
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av inkluderande och omtänksamma kollegor.
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege.
 • Möjlighet till forskning, utbilda och vidareutveckling som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
 • Möjlighet att rotera mot annan enhet; Trauma, Ortopedi, Head and Neck (ÖNH) eller Bukoperation.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Vi söker dig som

 • gillar att komma till ett arbete med varierande arbetsuppgifter.
 • kan jobba självständigt och är ansvarstagande.
 • är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker även under press.
 • kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.
 • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande och förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

- Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska. Välkommen att söka!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev (frivilligt)
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Henrik Frisk, Vårdförbundet

Telefon
henrik.frisk@sll.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterskor till Neuro-operation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset