medrek.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

I verksamheten Vård och omsorg ingår all äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Verksamheten är uppdelad i hemtjänst, särskilt boende - Kullingshemmet och Vårgården - och en enhet för hälso- och sjukvård.

Vi söker nu en anhörigstödjare/undersköterska med inriktning demens som ingår i Vårgården. Enheten omfattar tre demensenheter, dagvård för demenssjuka och anhörigstöd samt en korttidsenhet

Arbetsuppgifter:

I tjänsten ingår arbetsuppgifter både som anhörigstödjare där du arbetar självständigt under dagtid och som undersköterska med helgtjänstgöring varann helg på Vårgårdens demensboende.

I tjänsten som anhörigstödjare arbetar du självständigt med råd och stöd till anhörigvårdare, både enskilt och i grupp. Du planerar och anordnar olika aktiviteter såsom utflykter, informationsmöten, mötescafeér och gemensamma anhörigträffar. Du vägleder anhörigvårdaren i olika situationer och gör även hembesök om behov finns. Allt sker under sekretess.

Du deltar även i olika nätverk både lokalt och nationellt.

Som undersköterska på Vårgårdens demensboende arbetar du varann helg och deltar i alla förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av vård- och omsorg om äldre, gärna demens, och att du ska ha lätt för att samarbeta med andra.

I rollen som anhörigstödjare är Du intresserad av att kunna arbeta självständigt och stödjande. Vi ser det som ett plus om Du har erfarenhet som anhörigstödjare sedan tidigare eller har adekvat utbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Utbildad undersköterska

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: 2021-01-01. Tillträde sker efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-23

Arbetsgivarens referensnummer: A975779

Upplysningar lämnas av:

Catharina Ehlersson
Enhetschef
Telefon: 0322-600731
E-post: catharina.ehlersson@ vargarda.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel 0322-600 600.

logga

Anhörigstödjare/ undersköterska demens

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb