medrek.se

Är du arbetsterapeut och tycker om utveckling?

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Är du arbetsterapeut och tycker om utveckling?

Välkommen till ett engagerat gäng som bidrar till en bättre rehabilitering på Norrtälje sjukhus. Vi söker nu en flexibel arbetsterapeut som tillsammans med oss vill behålla en hög servicenivå för våra patienter. Här får du utvecklas och växa! 
 
Om oss

Rehabverksamheten består av både öppen- och slutenvård och är belägen i sjukhusbyggnaden. Förutom arbetsterapeuter arbetar här även sjukgymnaster/fysioterapeuter, logoped, dietister och kuratorer. Vi samarbetar tätt i team inom vår egen enhet, men också tillsammans med medarbetare på sjukhusets avdelningar och mottagningar.  
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Arbetet sker till största del inom slutenvården på den geriatriska och ortopediska kliniken, men viss öppenvård kan förekomma och ger möjlighet till såväl varierande som specialiserade arbetsuppgifter. På den geriatriska avdelningen arbetar du med rehabilitering av inneliggande patienter med olika geriatriska diagnoser.
Avdelningen har just Silviacertifieras och arbetar med stor entusiasm med att erbjuda en mycket bra vård.   
  Arbetsuppgifterna innebär bedömning och behandling av ADL-förmåga samt av kognitiv förmåga. Du gör även bedömning av hjälpmedelsbehov och tränar användande av detta vid behov.
 
Som ny medarbetare hos oss får du en mentor som då vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession. Vi månar även om kompetensutveckling bland våra medarbetare - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan handla om utbildningar, yrkesmässiga utmaningar eller möjlighet att prova på nya andra arbetsuppgifter inom vårt bolag. Låter det lockande? Ta chansen till ett spännande jobb som dessutom bjuder på tillfällen till skratt och glädje med härliga kollegor. 
 
Om dig

Vi välkomnar dig som är leg. Arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom slutenvården, men all erfarenhet från arbetet som arbetsterapeut värderas högt. Vi sätter patienten i fokus vilket förutsätter att du har en humanitär och positivt inställning till individen och dess möjlighet till kvalitativ aktivitetsförmåga.
 
För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och ha en hög servicenivå, eftersom en stor del av gruppens arbete utförs på sjukhusets avdelningar. Du kommer att arbeta en hel del självständigt men din förmåga att även kunna arbeta i team är oerhört viktig, både inom den egna professionen men också tvärprofessionellt.  Du trivs inom akutsjukvården och har patienten och teamarbetet på avdelningarna i fokus. Vidare driver och bidrar du till kvalitets- och utvecklingsfrågor, såväl gentemot avdelningarna där du arbetar som inom den egna enheten.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  
 
Övrigt 
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer kommer att ske fortlöpande.  
 
Facklig representant:
Irene Ekström, SACO, tel.0176-326 249

Dela detta jobb

Är du arbetsterapeut och tycker om utveckling?

TioHundra