medrek.se

Om oss
Vi är en sjukhusansluten BUMM, Barn- och ungdomsmedicinska mottagning som ingår i verksamhetsområdet Primärvård och Norrtälje sjukhus. Vi tar hand om barn och ungdomar 0-18 år i Norrtälje och har akutuppdrag för barn upp till ett års ålder. Förutom basuppdraget har vi tilläggsuppdrag avseende neuropsykiatri och obesitas, med bland annat medicinering/uppföljning av ADHD patienter och gruppbehandling i Familjeviktskola. Vi har dessutom hand om avancerad utredning och behandling av astma/allergi hos barn. Våra barnläkare har pediatrisk kompetens men med olika profileringar/ subspecialiteter. Vi jobbar mycket i team runt barnen och familjerna. På mottagningen arbetar fyra specialistsjuksköterskor, en undersköterska, en barnsköterska, två sekreterare, en arbetsterapeut och fyra specialistläkare. Vi har ett väl fungerande samarbete med övriga verksamheter såsom BVC, första linjens psykiatri, BUP, barnhabiliteringen, röntgen, akuten och primärvården. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det är nära till beslut och en arbetsplats som ständigt utvecklas. Du kommer att ha stora möjligheter att tillsammans med övriga medarbetare forma och utveckla din arbetsplats. Hos oss så kommer du att arbeta i team med specialistsjuksköterskorna på vår ADHD mottagning och även ha andra barnneurologiska/medicinska patienter. Vi dokumenterar och bokar i Take Care. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet och berika vår arbetsplats med din kompetens, erfarenhet och engagemang. I utbyte erbjuder vi dig en stimulerande och trivsam arbetsplats som präglas av gott samarbete. Du ser förbättringsarbete/utvecklingsarbete som en självklar del i ditt arbete. Möjlighet att jobba 30-100%, 2-5 dagar per vecka enligt överenskommelse. Annat alternativ kan också diskuteras.
 
Kontakta gärna
Kjell Strandberg, barnneurolog  via mail kjell.strandberg@tiohundra.se så ringer han upp dig.
Carina Ek Petrini, allergolog via mail Carina.ekpetrini@tiohundra.se så ringer hon upp dig.
Om dig

Vi söker dig som är barnneurolog med erfarenhet av mottagningsarbete och arbete med barn/ungdomar med ADHD. Du vill jobba i ett väl fungerande team, är flexibel, noggrann och strukturerad. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder dig en anställning på en positiv och trivsam arbetsplats med en god arbetsmiljö. Du har möjlighet att utveckla och påverka ditt arbete. Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift är ett krav. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt din förmåga att samarbeta och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Är du barnneurolog eller barnpsykiater och vill jobba där det finns mö ...

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb