medrek.se

Är du barnneurolog eller barnpsykiater och vill jobba där det finns möjligheter?

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-09-23

Ansök nu

Är du barnneurolog eller barnpsykiater och vill jobba där det finns möjligheter?

Vi jobbar på en arbetsplats där det finns möjligheter! • Vi har en trivsam och bra arbetsmiljö där det finns förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. • Vi är en liten mottagning med hög kompetens och mottagningen präglas av en mycket god struktur och tydliga rutiner. • Det är högt i tak och vi arbetar systematiskt med att se förbättringsmöjligheter. • Vi samverkar med patienter och anhöriga i våra förbättringsarbeten.
Om oss
Vi är en sjukhusansluten BUMM, Barn- och ungdomsmedicinska mottagning som ingår i verksamhetsområdet Primärvård och Norrtälje sjukhus. Vi tar hand om barn och ungdomar 0-18 år i Norrtälje och har akutuppdrag för barn upp till ett års ålder. Förutom basuppdraget har vi tilläggsuppdrag avseende neuropsykiatri och obesitas, med bland annat medicinering/uppföljning av ADHD patienter och gruppbehandling i Familjeviktskola. Vi har dessutom hand om avancerad utredning och behandling av astma/allergi hos barn. Våra barnläkare har pediatrisk kompetens men med olika profileringar/ subspecialiteter. Vi jobbar mycket i team runt barnen och familjerna. På mottagningen arbetar fyra specialistsjuksköterskor, en undersköterska, en barnsköterska, två sekreterare, en arbetsterapeut och fyra specialistläkare. Vi har ett väl fungerande samarbete med övriga verksamheter såsom BVC, första linjens psykiatri, BUP, barnhabiliteringen, röntgen, akuten och primärvården. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där det är nära till beslut och en arbetsplats som ständigt utvecklas. Du kommer att ha stora möjligheter att tillsammans med övriga medarbetare forma och utveckla din arbetsplats. Hos oss så kommer du att arbeta i team med specialistsjuksköterskorna på vår ADHD mottagning och även ha andra barnneurologiska/medicinska patienter. Vi dokumenterar och bokar i Take Care. Vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet och berika vår arbetsplats med din kompetens, erfarenhet och engagemang. I utbyte erbjuder vi dig en stimulerande och trivsam arbetsplats som präglas av gott samarbete. Du ser förbättringsarbete/utvecklingsarbete som en självklar del i ditt arbete. Möjlighet att jobba 30-100%, 2-5 dagar per vecka enligt överenskommelse. Annat alternativ kan också diskuteras.
 
Kontakta gärna
Kjell Strandberg, barnneurolog  via mail kjell.strandberg@tiohundra.se så ringer han upp dig.
Carina Ek Petrini, allergolog via mail Carina.ekpetrini@tiohundra.se så ringer hon upp dig.

Om dig
Vi söker dig som är barnneurolog med erfarenhet av mottagningsarbete och arbete med barn/ungdomar med ADHD. Du vill jobba i ett väl fungerande team, är flexibel, noggrann och strukturerad. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder dig en anställning på en positiv och trivsam arbetsplats med en god arbetsmiljö. Du har möjlighet att utveckla och påverka ditt arbete. Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift är ett krav. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt din förmåga att samarbeta och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Sista ansökningsdag: 2018-09-23

Yrkesområde
Specialistkompetenta läkare

Arbetsplats
Norrtälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Annat

Kontakt
Anneli Utas 
Enhetschef
contacticon phone 0176 - 326 606

Fackliga representanter
Kontaktas via växeln på Tiohundra 0176-326000
Ralph Woodhouse

Referensnummer
153959

Dela detta jobb

Är du barnneurolog eller barnpsykiater och vill jobba där det finns möjligheter?

TioHundra